Regija

Adriana Vuković otkrila gdje će nastaviti karijeru; Talentirana borkinja iznenadila je odlukom

Adriana Vuković (lijevo) i Monika Kučinić

 Instagram (adriana Vuković
Poznata hrvatska MMA borkinja odlučila se za promjenu sporta

Nerijetko se MMA fanovi u našj regiji znaju zapitati gdje je Adriana Vuković (4-1-0) i koji je sljedeći korak u njenoj borilačkoj karijeri.

Dugo je Adriana Vuković bila na glasu kao ogroman MMA potencijal i očekivale su se jako velike stvari od nje. Međutim, stvari se nisu u potpunosti odvijale po planu za trenutno 24-godišnju Adrianu i njena karijera od danas će krenuti u nešto drukčijem smjeru.

Naime, BYB Extreme organizacija danas je objavili vijest o potpisu Adriane Vuković, a hrvatska borkinja potpisala je ugovor na više mečeva (nije poznato koliko točno). BYB Extreme organizacija poznata vam je zasigurno po nastupima Marka Martinjaka, a nastavno na to, jasno vam je da se radi o organizaciji koja se bavi boksom bez rukavica (‘Bare knuckle boks‘).

Dakle, vrlo iznenađujuć potez talentirane MMA borkinje koju ćemo u narednom periodu gledati u boksu bez rukavica. Koji razlozi leže iza ovakve odluke, zasad možemo samo nagađati, ali vjerujemo da će ubrzo sve biti jasnije.

Što se Adrianine MMA karijere tiče, posljednji put gledali smo ju u kavezu sredinom prošle godine. Adriana Vuković nastupila je na FNC 6 eventu i jednoglasnom odlukom sudaca porazila je Kethylen Rothenburg. Adriani je to bila četvrta pobjeda u petom profesionalnom MMA nastupu, a jedini dosadašnji poraz upisala je u četvrtom mjesecu 2021. godine. Tada je na FNC-ovoj priredbi poražena od strane Ana Marije Pal.

Adriana je nakon potpisa ugovora s BYB organizacijom zaprimila čestitku od ponajboljeg borca organizacije, Marka Martinjaka. Martinjak je krajem šestog mjeseca nokautirao Jeromea Hatcha i postao je prvakom kruzer kategorije. Nadamo se da će Adriana Vuković također biti uspješna unutar njihovog ringa.

image

Instagram story Marka Martinjaka

Screenshot (instagram)

Linker
24. travanj 2024 03:54