Ostalo

(VIDEO) Pogledajte kako je Mir savladao Nelsona i druge najbolje Bellator 231 trenutke

Frank Mir i Roy Nelson
 screenshot
Bellator je u noći s petka na subotu održao svoju 231. priredbu, a u glavnoj je borbi iste Frank Mir savladao Roya Nelsona u njihovom teškaškom revanšu. Pogledajte najbolje trenutke te borbe, kao i načine na koji su do pobjeda došli Phil Davis i Ed Ruth te na koji je način Bec Rawlings zaustavljena u svom MMA povratku.

Frank Mir najavio je fanovima kako neće previše uživati u borbu njega i Nelsona te se potvrdilo kako je bio u pravu. Pripremio je bivši UFC-ov prvak sjajnu taktiku kojom je uspio neutralizirati ono gdje je Nelson najopasniji. Konstantnim preciznim pogađanjem njegove noge u potpunosti ga je izbacio iz balansa, ali također i isfrustrirao, što je svakako bio put prema pobjedi koju je na kraju ostvario. Nelson je u trećoj rundi uspio nešto napraviti nakon rušenja, ali nikako dovoljno. Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu ispod teksta.

Također imate priliku vidjeti kako je izgledala pobjeda Phila Davisa nad Karlom Albrektssonom, ali i nova pobjeda sjajnog hrvača Eda Rutha. Nažalost po njene fanove, Bec Rawling nije se iskazala u svom povratku borbama. Nju je prekidom u drugoj rundi zaustavila Illara Joanne. Program je otvorila teškaška borba Jakea Hagera i Anthonyja Garretta, koja je prekinuta nakon dvije minute radi udarca u međunožje. Nažalost, tu situaciju Bellator ipak nije odlučio postaviti u ovu kompilaciju.

Linker
15. travanj 2024 13:29