Ostalo

(VIDEO) Pogledajte ludu situaciju iz kaveza: Prekid borbe nakon brutalnih krošea koji su srušili oba borca

 Screenshot Twitter
Jedna situacija iz portugalske ECE promocije 'zapalila' je društvene mreže... Iako je riječ o videu iz prve polovice prošlog mjeseca, on je tek sad uzeo puni zamah i posao viralan te osvanuo na naslovnicama brojnih borilačkih portala.

Video iz MMA okršaja Edera Lopesa i Dioga Nevesa postao je pravi hit. Razlog? U njihovom dvoboju dogodila se zaista rijetko viđena situacija u kojoj su od udaraca istovremeno oba borca završili na podu - jedan nakratko u nokdaunu, a drugi u nokautu!

Lopes i Neves istovremeno su u prvoj rundi njihovog meča ispalili precizni lijevi kroše i nedugo nakon toga se našli na podu. Lopes je ipak bolje podnio udarac te se ubrzo, ali vidno uzdrman, pridigao na noge, dok je njegov suparnik ostao ležati nokautiran.

Samim time, sudac nije imao nikakve dvojbe te je Lopesa proglasio pobjednikom, dok se Nevesu morala ukazati pomoć na licu mjesta.

Dvostruki nokdauni, a posebno nokauti, inače su prava rijetkost u borilačkom svijetu pa imamo sreće što je ovu priredbu prenosio Enfusion TV zbog kojeg nam biser iz Lisabona ipak nije promaknuo.

Linker
19. travanj 2024 17:54