Ostalo

(VIDEO) Pogledajte najbolje isječke i nokaute s Bellator 284 priredbe

Valentin Moldavsky

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Dva borca su priredila posebno dobre završetke

Iako je Goiti Yamauchy poznat po tome da ima najviše "submissiona" u povijesti Bellatora, to ne znači da mu je nokaut strani pojam. Dapače, Neiman Gracie se u to uvjerio iz prve ruke kada ga je Yamauchi pogodio aperkatom u bradu, a ubrzo nakon toga serijom udaraca završio borbu. Yamauchy se ovom pobjedom koja mu je treća u nizu, i šesta u posljednjih sedam nastupa, približio na korak do toga da napadne Bellatorov pojas.

Sjajan nokaut još bolje se vidi iz drugog kuta.

Dva suca su joj dali dvije runde, a jedan sve tri, čime je Ilima-Lei Macfarlane prekinula niz od dva poraza prije čega je bila neporažena u 11 nastupa.

Za atraktivnu večer pobrinuo se i Aaron Jeffrey koji je ušao kao zamjena i nokautirao velikog favorita Austina Vanderforda. Čovjek koji je inače poznat kao "Mr. Van Zant" pretrpio je drugi poraz za redom, a oba su došla nokautom u prvoj rundi. Aaron je Austina prvo pogodio preciznim desnim direktom čime ga je poslao na pod, da bi zatim posao završio s nekoliko teških udaraca na podu.

Borba koja je imala dosta atraktivnih poteza bila je ona između Gokhana Saricama i Saida Sowma. Što je više odmicala, to je više djelovala kao sparing, ali Gokhan je ipak napravio dovoljno svojim ručnim tehnikama da ubilježi još jednu pobjedu na svome rezimeu.

Linker
25. travanj 2024 08:04