Ostalo

(VIDEO) Pogledajte stravičan prijelom noge poljskog borca na sinoćnjoj Oktagon 44 priredbi

MATEUSZ STRZELCZYK

 Screenshot (dazn)
Možda ga se sjećate iz 2020. godine kada je ‘‘submissionom‘‘ završio Vlastu Čepu

Sve oči su sinoć bile uprte u rotterdamsku Ahoy Arenu i meč za privremenu titulu u Gloryju između Antonija Plazibata i Tariqa Osara. Plazibat je izgubio i nažalost doživio teški prijelom ruke, no on nije jedini borac koji je sinoć doživio tešku ozljedu. Sinoć se održavao i Oktagon 44 na kojemu smo svjedočili još jednoj teškoj ozljedi.

Radi se o meču glavnog dijela programa između Mateusza Strzelczyka i Rafalea Xaviera. Bila je treća runda, a borci su razmjenjivali teške udarce nogom gdje je poljski borac nažalost doživio tešku ozljedu. Nakon što je pogodio u blok, Strzelczyk je stao na tu nogu, a noga se samo prelomila čim je stao na istu.

S obzirom da se radi o jako teškoj ozljedi, Xavier je pobjedu odnio tehničkim nokautom. No, izgleda da mu ova pobjeda neće ostati u lijepom sjećanju jer se odmah uhvatio za glavu čim je vidio što se dogodilo njegovom suparniku.

Što se tiče Strzelczyka, radi se o iskusnom poljskom borcu koji je 2020. godine ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Vlastu Čepu, čime si je prekinuo niz od tri poraza. Nakon te pobjede je ponovno triput poražen, a sada je konačno bio uhvatio neki zalet i skupio tri uzastopne pobjede.

Velika je šteta što je na ovaj način završio borbu, a pitanje je hoće li se ikada vratiti nakon ovakve ozljede. Video možete pogledati ispod, a upozoravamo da nije za svačiji želudac.

Linker
15. svibanj 2024 02:27