Ostalo

(VIDEO) Poznata MMA voditeljica eksplicitnom objavom ohrabrila dečka, on uzvratio osvajanjem titule

Layla Anna Lee i Ian Garry
 screenshot (YouTube, UFC)
Ian Garry novi je Cage Warriors prvak velter kategorije, a na putu do toga imao je značajnu podršku

Jedna od najvećih nadolazećih europskih MMA zvijezda zove se Ian Garry. Ovaj Irac ima 23 godine te je trenutno član Cage Warriorsa, a njegov nadimak "The Future" dovoljno govori o tome što se očekuje od njega. Trenutno je u misiji stvaranja popularnosti u trenutnoj promociji za koju se vjeruje da bi se mogla približiti onome kakvu je u istoj imao njegov najpoznatiji sunarodnjak, Conor McGregor.

Layla Anna Lee je britanska sportska novinarka, reporterka i voditeljica, koju smo najbolje mogli upoznati kroz BT Sportove priloge o MMA-u, ali i kao voditeljicu odlične UFC Connected emisije, koja se emitira putem YouTubea. Layla trenutno, vjerojatno zbog svih promjena koje je uzrokovala pandemija, emisiju prvobitno osmišljenu kao priliku za predstavljanje prije svega europskih boraca ne vodi, no očekuje se njen povratak. Barem to očekuju fanovi koji su je jako dobro prihvatili.

Zbog čega je ovo dvoje gore navedenih ljudi u istom tekstu? Zbog toga što se Ian ovog vikenda borio za titulu Cage Warriors prvaka velter kategorije te što je Layla inače njegova djevojka. Ali, ponajviše zbog načina na koji je voditeljica poželjela sreću svom 15 godina mlađem momku, posebno jer je to podijelila na svom Instagram profilu.

Ukratko, Layla se snimila samo u grudnjaku, što je objava na rubu Instagramovih pravila cenzure, a pred sam kraj snimke pokazala je tetovažu između grudi, na kojoj piše "The Future". U opisu objave napisala je kako je njegov dan te kako je sve već zapisano. Dodala je i to da nije nervozna jer zna kako je on stvoren za ovo.

Kad ovako nešto objavljuje javno, možemo samo zamišljati kako izgleda privatna konverzacija.

Garry je odgovorio na najbolji mogući način. U glavnoj borbi Cage Warriors 125 priredbe odradio je sjajan nastup. Jednoglasnom i uvjerljivom sudačkom odlukom savladao je Jacka Granta pa je tako ovaj 190 centimetara visoki momak postao prvak. Bila je to njegova sedma pobjeda iz jednako toliko profesionalnih nastupa.

Layla je kroz cijelu borbu bila odmah uz kavez, a kad se kamere našla na njenom dijelu, nije se mogao ne primijetiti izraz oduševljenja na njenom licu.

Naravno, nedugo nakon priredbe Layla je svom dragom putem Instagrama čestitala, uz cijelu gomilu superlativa, no puno više pažnje dobila je objava nastala danas poslijepodne. Postavila je snimku same sebe s leđa, kako odlazi odjevena u Garryjev "duks", s cipelama u ruci te uz komentar "najbolji hod srama ikad". Vjerojatno vam ne moramo dodatno objašnjavati na što se hod srama odnosi. Uostalom, Garryjev komentar na istu objavu onima koji se razumiju u internet rječnik trebao bi biti više nego dovoljan.

Očekuje se kako bi Garry trebao još nekoliko borbi odraditi u Cage Warriors promociji, nakon čega bi UFC bio neki prirodni slijed. Uostalom, sve najveće Cage Warriors zvijezde do sada su završile tamo. Samo neki bivši Cage Warriors prvaci, osim McGregora, koji se trenutno nalaze u UFC-u su Jack Hermansson, Modestas Bakauskas, Nicolas Dalby, Mason Jones, Stevie Ray, Jai Herbert i Nathaniel Wood, a posljednje veliko pojačanje je Paddy Pimblett.

Uz dobre izvore motivacije mogla bi se ta kolonija Cage Warriors boraca vrlo brzo povećati.

Linker
14. travanj 2024 17:00