K1 i Boks

(VIDEO) Lombard slavio u borbi za BKFC titulu pa u ringu dva puta udario potencijalnog protivnika

Lorenzo Hunt i Hector Lombard
 Screenshot (twitter)
Bivši Bellatorov i UFC-ov borac nije uspio zadržati mirnoću pored Lorenza Hunta

Bare Knuckle Fighting Championship odradio je svoju 18. priredbu, ovog puta predvođenu s čak četiri borbe za titulu. Glavna je bila ona za titulu lakoteške kategorije između dva prekaljena MMA veterana, Hectora Lombarda i Joea Riggsa. Kubanac, ujedno bivši Bellatorov prvak, došao je do pobjede, nakon čega je trebao odraditi intervju u ringu.

No, u tom trenutku u ringu se našao BKFC-ov borac i potencijalni Lombardov protivnik, Lorenzo Hunt. On se odlučio prvaku unijeti u lice i pokušati mu nešto reći, no čini se da je Lombard i dalje bio u borbenom modu, ako ćemo gledati na to kako je reagirao u spomenutoj situaciji.

Hunt nije uspio vjerojatno niti završiti planiranu rečenicu, kad mu je na licu završila serija dva Lombardova udarca. Krenulo je nakon toga razdvajanje, a prvi je prema Lombardu reagirao Riggs, borac kojeg je malo prije toga savladao.

Situacija je riješena tako da Lombard nije odradio svoj intervju, nego je ring vrlo brzo ispražnjen, a priredba završena.

Hoće li biti kakvih kazni za Hectora Lombarda? Od strane BKFC promocije sigurno ne, oni zapravo nakon ovakvih incidenata trljaju ruke, jer svaki publicitet im je dobar. Hoće li Lorenzo Hunt biti idući protivnik za Lombarda? Vjerojatno!

Linker
17. travanj 2024 06:42