Ostalo

(VIDEO) Poznate posljedice moskovskog obračuna, Kharitonov završio u bolnici nakon napada UFC-ovog borca

 Screenshot (Twitter)
Ruski medijski prostor preplavile su snimke brutalnog napada

Ruski MMA veteran Sergei Kharitonov završio je u bolnici nakon što ga je u Moskvi napao njegov sunarodnjak, a ujedno i UFC-ov borac, Adam Yandiev, javljaj RT.com.

Incident o kojem bruje ruski mediji dogodio se u vrijeme Battle of Champions borilačke priredbe koja se u petak održala u kompleksu Luzhniki.

RT.com piše da se Bellatorov teškaš Kharitonov nije dobro proveo nakon brutalnog napada borca koji inače nastupa u UFC-ovoj srednjoj kategoriji. Isti medij javlja i kako je do sukoba došlo nakon što se Yandieva podsjetilo na 25 tisuća dolara velik dug koji navodno ima prema Kharitonovu.

Snimka koja kruži internetom pokazuje kako Kharitonov ispred Yandieva stoji s rukama u džepovima što nam sugerira da nije očekivao napad. Nedugo nakon toga uslijedila su dva udarca koja su uzdrmala Sergeija, a nekoliko je razmjena palo i jednom kada su završili na podu.

Veći incident spriječila je policija, a Kharitonov je navodno pretrpio frakturu sljepoočne kosti i lom nosa. U bolnici bi se trebao zadržati 10-ak dana.

Ruski mediji navode i kako je ovaj incident uslijedio nakon jednog ranijeg napada u kojem je Yandiev nasrnuo na biznismena i amaterskog MMA borca Ruslana Abdoa, inače prijatelja Sergeija Kharitonova.

Spomenimo i da je Kharitonov (32,8, 2 NC) prije samo 10-ak dana nokautirao Olija Thompsona na MFP Parus Fight Championship eventu. S druge strane, Yandieva (9-1) nismo u akciji gledali još od rujna 2018. kada je u svom UFC debiju doživio prvi poraz u karijeri (vs. Jordan Johnson).

Linker
19. travanj 2024 20:40