Ostalo

(VIDEO) Poznati TV voditelj ušao u ring s profesionalnim boksačem: Nakon 47 sekundi završio teško nokautiran

Scot England i Jashawn Hunter

 Screenshot/Twitter
Iako je 23-godišnji Hunter u svojoj profesionalnoj karijeri prethodno upisao šest uzastopnih poraza, England protiv njega nije imao apsolutno nikakve šanse

Pazi što želiš jer bi ti se to moglo i ostvariti, rekli bi mudriji među nama, a ako se s tom izrekom i nije upoznao ranije - Scot England prošlog je tjedna definitivno, na teži način, shvatio njezinu poantu. Poznati televizijski voditelj, vjerovali ili ne, u 59. godini života odlučio je odraditi boksački debi. England je, naime, na Country Boxing priredbi u Nashvilleu (Tennessee, Sjedinjene Američke Države) ušao u ring s profesionalnim boksačem Jashawnom Hunterom, što se, očekivano, pokazalo suludom odlukom budući da je završio nokautiran - za samo 47 sekundi.

Iako je 23-godišnji Hunter u svojoj profesionalnoj karijeri prethodno upisao šest uzastopnih poraza (i nijednu pobjedu), England protiv njega nije imao apsolutno nikakve šanse, a takav ishod prvenstveno ide na dušu Atletskoj komisiji Tennesseeja koja mu je izdala boksačku licencu i dopustilia da, u tim godinama i bez ikakvog amaterskog boksačkog iskustva, uđe u ring s 36 godina mlađim profesionalncem. Hunter nije imao milosti prema voditelju (s kojim je boksao u meču velter kategorije dogovorenom na četiri runde), a finalnu sekvencu i kombinaciju krošea kojom ga je nokautirao u 47. sekundi možete pogledati u nastavku.

Samo pukom srećom, England je prošao bez ozbiljnijih ozljeda i iz ringa izašao na nogama, a unatoč onome što je proživio među konopcima, ne žali zbog ovog neslavnog pothvata.

“U Bibliji postoji stih koji kaže: "Mladići će imati vizije, a starci će sanjati snove". Kad sam bio mladić, imao sam želju postati profesionalni boksač. Prošle srijede, Gospodin je dopustio da se ostvari san ovog starca. Je li završilo onako kako sam se nadao? Ne, dovraga! Nokautiran sam pred cijelim svijetom! Žalim li zbog čega? Apslutno ne!", rekao je dobro raspoloženi England nakon poraza. Njegova boksačka karijera završila je nakon prvog i jedinog meča, a najmudrije bi bilo da se sada vrati svom poslu televizijskog voditelja i boks nastavi gledati samo iz udobnosti vlastitog kauča ukoliko mirovinu želi dočekati u koliko-toliko dobrom psihofizičkom stanju.

Linker
07. svibanj 2024 19:21