Ostalo

(VIDEO) Dan Hooker ostavio radijskog producenta bez svijesti: UFC-ov borac demonstrirao je ‘trokut gušenje‘

Dan Hooker i Mitch Farr

 Screenshot (instagram, The Morning Rumble)
Zanimljiva snimka dolazi iz studija emisije ‘‘The Morning Rumble‘‘

Dan Hooker trebao je nastupiti početkom 12. mjeseca na UFC on ESPN 52 eventu, ali meč protiv Bobbyja Greena otkazao je zbog slomljene ruke. Hookera čeka određena pauza prije povratka u ring, ali to ga nije spriječilo da se upusti u grappling sekvencu s radijskim producentom Mitchom Farrom.

UFC-ov borac lake kategorije gostovao je u emisiji ‘‘The Morning Rumble‘‘, a zamoljen je da prezentira ‘‘trokut gušenje‘‘ na samom voditelju. Jedan od producenata, spomenuti Mitch Farr, poslužio je kao ‘‘pokazna lutka‘‘ tijekom Hookerove demonstracije.

Triput je Hooker demonstrirao tehniku. Farr je svaki put tapkao, a nakon što bi ga Hooker pustio iz zahvata, Farr bi tražio još. Hooker je stoga prilikom treće demonstracije odlučio otići nešto dalje i Farra je gušio sve dok producent nije ostao ležati bez svijesti.

Vrlo brzo se Farr probudio, vidno dezorijentiran, ali s osmijehom na licu. ‘‘Dobro sam.‘‘, rekao je Mitch Farr i sve je prošlo bez ikakvih težih posljedica.

Nerijetki su slučajevi gdje ljudi koji nemaju prevelikog doticaja s borilačkim sportovima žele osjetiti utjecaj raznoraznih tehnika koje viđamo tijekom profesionalnih mečeva. Nekad se radi o udarcima, a nekad o tehnikama kojima se borci služe dok se borba odvija u parteru. Sigurno nekima ovakve stvari izgledaju jako opasno, ali dok je sve u kontroliranim uvjetima, nema pretjeranog razloga za brigu.

Linker
27. travanj 2024 16:29