Ostalo

(VIDEO) Predstavljen Gamebred Fighting Championship, Masvidal pokrenuo bare-knuckle MMA promociju!

Jorge Masvidal
 CHRISTOPHER KHOURY/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Jorge Masvidal odlučio se okušati i u promotorskim vodama

Jedan od najpopularnijih boraca današnjice pokrenuo je Gamebred Fighting Championship, promociju koja će se baviti organizacijom bare-knuckle MMA priredbi.

Veliku vijest, Jorge Masvidal otkrio je preko svog Instagrama, a poslovni partner u tom projektu bit će mu portorikanski reper umjetničkog imena Anuel AA.

Prva priredba u organizaciji GFC-a trebala bi se održati već 25. lipnja u Miamiju, a svi sudionici iste nosit će borilačku odjeću Anuelovog brenda.

"Ogromne vijesti za sve istinske ljubitelje borilačkog sporta. Anuel i ja smo udružili snage kako bismo vam donijeli najžešće okršaje koje smo mogli smisliti u Bare-knuckle MMA-u. Tako je, neće biti rukavica, ali vrijedit će ista pravila", između ostalog je napisao Masvidal u svojoj objavi.

U određenoj će mjeri u čitavu priču biti uključen i Jorgeov menadžer Ibrahim Kawa.

"Ako tražite nešto drugačije, pokušajte samo zamisliti što bi sve borci mogli raditi bez rukavica. Bolji grappling, bolje udaračke razmjene, a pretpostavljam i da ćemo gledati bolje prekide, rekao je Kawa za MMA Junkie i dodao da će se priredbe emitirati preko Bare Knuckle TV aplikacije.

Linker
20. travanj 2024 02:32