Ostalo

(VIDEO) Pretrpio nokaut nakon 8 sekundi pa dezorijentiran nasrnuo na suca

Ilkhom Nazimov

 Screenshot (twitter, @grabaka_hitman, Uaewarriors39)
Nije bio lijepi prizor

Jedno od osnovnih pravila u bilo kojem borilačkom sportu je to da se borac uvijek mora braniti i biti u stanju pripravnosti. U ovom slučaju je to pravilo primjenjivo i na suca.

Na subotnjem UAE Warriors 39 eventu u Abu Dhabiju sudac koji je sudio meč između Rustema Kudaybergenova i Ilkhoma Nazimova našao se u nesvakidašnjoj situaciju nakon što je napadnut od strane Nazimova. Krenimo ispočetka, samo osam sekundi nakon što je borba startala Kudaybergenov je nokautirao svog protivnika tako da je ovaj doslovno poljubio pod, no nakon što se borac pridigao postao je prilično dezorijentiran. Borba je bila gotova, no on je nasrnuo na suca kao da mu je ovaj protivnik, te se samo nastavio boriti s njime.

Prvo ga je uhvatio u klinč i krenuo na hrvanje, a kada je shvatio što se događa odgurnuo je suca i uputio mu udarac nogom. Činilo se kako bi Nazimov nastavio gurati svoju priču da se nije u razdvajanje uključilo još osoba koje su naknadno ušle u kavez. Nije poznato hoće li Nazimov biti kažnjen za udaranje suca, no sudeći prema čitavoj situaciji u kojoj je bilo jasno da nije bio svjestan toga što se događa, vjerojatno će mu ovaj put progledati kroz prste.

Ovo nije prva takva situacija, već smo znali viđati da se borac nakon što je ugušen napadne suca kada dođe svijesti misleći da se borba nastavila, no takve stvari su prave rijetkosti i traju svega nekoliko sekundi.

Linker
25. travanj 2024 15:13