Ostalo

(VIDEO) Rusi konstantno pomiču granice mašte, ali i ludosti: Pogledajte MMA meč unutar automobila

MMA u automobilu

 Twitter (matysek88)
Organizacija pod nazivom Punch Club nakon jiu jitsua unutar automobila, dodatno je pomakla granice

Iz dana u dan, razne borilačke organizacije odlaze sve dalje u ekstreme. Od raznih timskih mečeva, pa obračuna 2 na 1, sve do borbi u telefonskim govornicama i automobila, dojam je kako mašti nema kraja.

‘‘Car jitsu‘‘ je ‘‘sport‘‘ o kojem smo vam pisali još krajem prošle godine. Radi se zapravo o vrlo jednostavnom sportu. Dvojica boraca nalaze se unutar automobila te odrađuju grappling/BJJ meč.

‘‘Car jitsu‘‘ uživa sve veću popularnost u Rusiji, a naročito zbog YouTube kanala Vika Mikheeva koji je redovno objavljivao snimke mečeva, ali i najbolje trenutke s održanih turnira. Mikheev je iz nekog razloga prestao s objavljivanjem videa, a promocija naziva ‘‘Punch Club‘‘ koja organizira takve mečeve otišla je korak dalje.

Sada su počeli organizirati i MMA mečeve koji se održavaju unutar automobila. Osoba pod korisničkom imenom Matysek88 podijelila je snimku jednog od mečeva, a kako je to izgledalo, možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog odlomka. Snimku kompletne borbe u režiji ove ruske organizacije možete potražiti OVDJE.

Kad smo kod spomenutog ‘‘Matysek88‘‘ korisničkog računa, prije nešto više od tjedan dana na njegovom profilu mogli ste pogledati i jedan podosta brutalan meč koji se održao unutar telefonske govornice. Borba je trajala samo 15-ak sekundi, a borac na gubitničkoj strani pretrpio je podosta teške batine.

Što reći osim da će biti zanimljivo vidjeti dokle sežu ovakve ideje. Ipak, neki smatraju kako se ovakvim bizarnim mečevima šteti borilačkom sportu i reputaciji koju npr. MMA godinama pokušava izgraditi. Znamo kako je MMA u nekim državama poput Norveške i dalje ilegalan, a ovakve bizarne borilačke priredbe zasigurno ne doprinose poboljšanju situacije.

Linker
19. travanj 2024 20:27