Ostalo

(VIDEO) ‘Jedna minuta čistog nasilja‘: Pogledajte najbolje nokaute Melvina Manhoefa u Bellatoru

Doug Marshall vs. Melvin Manhoef

 Screenshot (youtube, Bellator)
Nizozemsko-surinamski nokauter večeras će okončati svoju dugogodišnju karijeru

Nekako je Yoel Romero u centru pažnje kad je Bellator 285 event u pitanju, iako u glavnoj borbi večeri nastupaju Peter Queally, kao i Benson Henderson koji je nominalno veći MMA borac od Yoela Romera.

Međutim, osim Hendersona, pravi velikan borilačkog sporta je i Romerov protivnik Melvin Manhoef (32-15-1, 2 NC MMA, 38-14 kickboks). 46-godišnji Nizozemac surinamskih korijena iza sebe ima preko 100 profesionalnih mečeva u MMA-u i kickboksu zajedno, a 56 puta slavio je nokautom. Nešto više od 90 posto njegovih MMA pobjeda došlo je nokautom, a upisao ih je čak 32.

Velike titule su ipak izostale, ali Manhoef je svojim udarcem rušio čak i Marka Hunta, a u MMA rezimeu ima pobjede i nad borcima poput Kazushija Sakurabe, Iana Freemana, Denisa Kanga itd.

Večeras će se Manhoef oprostiti od profesionalnog sporta nastupom protiv Romera, a vjerujemo kako će ga publika u Dublinu ispratiti na dostojan način, pobijedio ili izgubio, jer ovakva legenda to zaslužuje.

Ususret nadolazećem nastupu, Bellator je na svom YouTube kanalu podijelio video naziva ‘‘1 minuta čistog nasilja‘‘, a kompilacija sadrži najbolje Melvinove nokaute unutar Bellatora.

Impresivno je vidjeti kako Doug Marshall pada licem prema dolje nakon Melvinove desnice. Yannick Bahati, Rakićev sparing partner ostao je bez svijesti nakon ‘‘ground and pounda‘‘ Melvina Manhoefa, a kakvi su se još potezi našli unutar kompilacije, možete saznati pogledom na video pri dnu teksta. Nemojte propustiti niti Melvinov oproštajni nastup večeras u Dublinu. Event starta od 19.00h, ‘‘main card‘‘ počinje u 22:00h, a Manhoef i Romero bore se u sunaslovnoj borbi večeri.

Linker
25. travanj 2024 14:14