Ostalo

(VIDEO) Ruska verzija 'freak showa': Profi borkinja protiv četverostruko težeg muškarca

 screenshot/YouTube
U normalnim okolnostima teško zamisliva borba održana je na ruskoj priredbi imena 'Our Bussines'

Ruska borilačka priredba "Our Business" uspjela se naći u središtu zanimanja na MMA forumima, društvenim mrežama i portalima. Razlog tome nije neka spektakularna priredba ili gomila atraktivnih borbi. Razlog je do sada neviđena razina "freak showa" u MMA borilištu i to u vrijeme kad postoji nešto što se zove "Fight Cirkus". Da, možemo reći kako su ih ovi organizatori nadmašili. No, ne bi nas to trebalo začuditi, ipak je riječ o Rusima, zar ne?

Ukratko, u borilištu su uparili atraktivnu profesionalnu borkinju Darina Mazdyuk i YouTubera Grigoryja Chistyakova, momka koji vodi kanal Polnoye Tv, sa 117 tisuća pretplatnika. O Mazdyuk puno govori njeno profesionalno MMA iskustvo od četiri pobjede i jednog poraza, a na vaganju za borbu imala je 63 kilograma. Christyakov nema apsolutno nikakvog borilačkog iskustva, ali je zato za njega bila potrebna posebna vaga, budući da teži 240 kilograma. Odnosno, kao dva UFC-ova limita teške kategorije.

Njih dvoje uistinu su odradili borbu, i to onu u kojoj je tehnika još jednom nadvladala snagu, ako ono što Grigory posjeduje možemo tako nazvati. No, razina "cringea" je svakako iznad zamišljene crvene linije, a mnogi bi ovo što se dogodilo nazvali i uznemirujućim.

Kraću verziju borbe možete pogledati u objavi Caposa Twitter kanala.

Za one koji žele znati više, ispod ovog odlomka nalazi se i snimka cijele priredbe, a dovoljno je prebaciti na samo nekoliko dijelova da se vidi kako je riječ o jednom izuzetno osebujnom sportskom događaju. Kao što je gore navedeno, borba koja je temelj ovog teksta je posljednja na programu, a osim same borbe u većoj kvaliteti, preporuka je da pogledate i najavu emitiranu prije nje. Naravno, ako imate želudac za to.

Linker
19. travanj 2024 20:04