Ostalo

(VIDEO) Shlemenko sinoć u svojoj organizaciji dosta lako završio ‘Kauboja‘ Oliveiru: Pogledajte finiš

Shlemenko vs. Oliveira

 Twitter (caposa)
Hoće li sada doći do revanša između Ilića i Shlemenka, ne znamo, no vjerujemo da bi obojica bili zainteresirani

Noćas se Alexander Shlemenko vratio na pobjedničke staze, a u svoja posljednja dva MMA meča je poražen. Prvi mu je poraz nanio Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić, i to nokautom u prvoj rundi, a nastavio je ‘‘Maga‘‘ Ismailov koji ga je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca na RCC 13 priredbi.

Sinoć se Shlemenko, u svojoj ‘‘Shlemenko Fighting Championship‘‘ organizaciji pobijedio UFC-ovog veterana Alexa ‘‘Cowboyja‘‘ Oliveiru. Podsjećamo, Oliveira je prije ovoga posljednji puta nastupio na zajedničkom SBC i Titan FC eventu kada je judo bacanjem nokautirao Stefana Sekulića, nakon čega je dobio poziv za Rusiju.

Bivši Bellatorov prvak ga je pozvao u svoju organizaciju na meč, a do pobjede je došao podosta lagano. Neki će reći i sumnjivo, no to ćete svakako morati procijeniti za sebe.

Kako god, Shlemenko je već u prvoj rundi srušio ‘‘Kauboja‘‘, zatim ga je odveo na žicu gdje je uhvatio ‘‘giljotinu‘‘. Oliveira je praktički sjedio dok ga je Shlemenko gušio i nije djelovalo kao da je uopće jako stisnuo, no izgleda da jest. Po Oliveirinim gestama se dalo vidjeti kako je već odavno naumio tapkati te je to učinio i prvom prilikom kada je mogao.

Hoće li sada doći do revanša između Ilića i Shlemenka, ne znamo, no vjerujemo da bi obojica bili zainteresirani. Video finiša pogledajte ispod:

Linker
27. travanj 2024 13:56