UFC

Colby tvrdi da je cijelo ovo vrijeme neaktivnosti prihvaćao sve borbe: ‘Poirier i Chimaev su pobjegli od mene‘

Colby Covington 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ono što za sada sa sigurnošću znamo jest da je Colby sljedeći izazivač u velter kategoriji. Kada će se točno boriti protiv Edwardsa još treba vidjeti, ali bi u kavez trebali ući ove godine po svemu sudeći

Colbyja Covingtona u kavezu nismo vidjeli od trećeg mjeseca prošle godine, tako da opasno korača prema punih godinu i pol neaktivnosti. Unatoč tome se sve češće govori kako je upravo on sljedeći izazivač u velter kategoriji za Leona Edwardsa, iako je puno onih koji se ne slažu da on mora biti taj.

Kako god, UFC-ova je zadnja i Colby je sigurno sljedeći izazivač za Edwardsa. Jučer je Colby u razgovoru s Chaelom Sonnenom rekao kako Edwards pomalo odugovlači s prihvaćanjem te borbe, ali da su ga odbili i Chimaev i Poirier.

‘‘Posljednja stvar koju mi je UFC-ov predsjednik Dana White rekao kada smo bili u Miamiju na večeri jest da Edwards nije htio borbu. Htio je opljačkati fanove za PPV-ove, mislio je da se trebamo boriti na ovom usranom ‘cardu‘ u Londonu ovog vikenda. Žao mi je tih ljudi koji će to gledati. Napad na titulu mi je garantiran. On je možda ozlijeđen, možda mu treba još vremena da se pripremi za kaos‘‘, rekao je Colby.

‘‘Prihvatio sam svaku borbu koju su mi ponudili. Prvi je bio Dustin, UFC je želio tu borbu. Dustin je pi**a koja je pobjegla od izazova. Onda je bio Chimaev. Bio sam spreman prekinuti taj ‘hype‘, ali on se prepao. Neprofesionalan je i veliki papak‘‘, dodao je.

Ono što za sada sa sigurnošću znamo jest da je Colby sljedeći izazivač u velter kategoriji. Kada će se točno boriti protiv Edwardsa još treba vidjeti, ali bi u kavez trebali ući ove godine po svemu sudeći.

Linker
28. travanj 2024 00:36