Ostalo

(VIDEO) Što mu je ovo trebalo? Nepoznati fan htio je osjetiti ‘kickove‘ Jona Jonesa, a onda je završio na štakama

Jon Jones udara ‘‘low kick‘‘ nepoznatom muškarcu

 Screenshot (twitter, Mma Orbit)
UFC-ov prvak teške kategorije dvaput je udario fana koji je inzistirao na dvama udarcima

Primanje udaraca od strane profesionalnih boraca trend je kojemu vjerojatno nikada neće doći kraj. Godinama unazad svjedočimo snimkama situacija u kojima fanovi inzistiraju da ih profesionalni borac udari, najčešće ‘‘low kickom‘‘, kako bi mogli osjetiti snagu tih udaraca, ali i bol koju uzrokuju udarci profesionalca.

Mnogi se pitaju zašto je nekome potrebno izlaganje takvom riziku, ali činjenica je da snimke tih situacija uvijek privuku velik interes i volimo ih pogledati. Tako proteklih dana društvenim mrežama kruži snimka na kojoj možete vidjeti nepoznatog muškarca kako je poželio primiti ‘‘kick‘‘ od strane Jona Jonesa, UFC-ovog prvaka teške kategorije i ponajboljeg borca u povijesti MMA-a.

Jon Jones prvi ‘‘low kick‘‘ plasirao je nešto slabijim intenzitetom i njegov fan nije bio zadovoljan načinom na koji ga je Jones pogodio.

‘‘Jače, jače, jače!‘‘, uzvikivao je Jonesov fan, a Jonesa nije morao dugo nagovarati na nešto takvo.

‘‘Bones‘‘ je drugi ‘‘low kick‘‘ udario puno snažnije nego prvi, a više nismo vidjeli tog muškarca kako inzistira na još jačem udarcu. Osjetio je dovoljno, vidno je šepao, a kasnije je pokazao i posljedice dvaju udaraca koje je primio od strane UFC-ovog prvaka.

Muškarac koji je hrabro primio dva udarca sada koristi štake kako bi si olakšao kretanje, a na njegovom bedru itekako su vidljive posljedice Jonesovih udaraca.

Sve ovo samo nam pokazuje kroz kakve bolove prolaze profesionalni borci tijekom mečeva. Nerijetko MMA borci prime i po 30-ak ‘‘low kickova‘‘ u istu nogu, ali ipak se nastavljaju boriti do samog kraja.

Koliko god je impresivna snaga njihovih udaraca, sposobnost podnošenja svih tih udaraca vjerojatno je još impresivnija i radi se o pravim ratnicima.

Inače, Jon Jones je proteklih nekoliko tjedana proveo odrađujući seminare u Australiji i na Tajlandu, a situacije u kojima fanovi traže da ih udari gotovo nikada ne izostanu.

‘‘Bones‘‘ se i dalje oporavlja od ozljede velikog prsnog mišića koja ga je spriječila da nastupi na UFC 295 eventu u 11. mjesecu prošle godine. Jones se tada trebao boriti protiv Stipe Miočića, a njihov meč očekuje se tijekom ljeta ove godine.

Linker
24. travanj 2024 14:13