Ostalo

(VIDEO) UFC-ov borac snimao uličnu tučnjavu u Las Vegasu

Street Fight

 Screenshot (instagram, Fightclub)
Nije se htio umiješati jer kaže kako je to u Vegasu svakodnevica

Zanimljivu snimku mogli smo vidjeti na društvenim mrežama u kojoj poznati UFC-ov borac Merab Dvalishvili snima uličnu tučnjavu koja se odvijala pred njegovim očima u Las Vegasu. Ne zna se zašto je tučnjava počela ali bilo je tu svega; od udaraca nogom, šakama, koljenima, a nije nedostajalo niti bacanja i udaraca u parteru. Moglo bi se reći da je ova tučnjava dogovorena unaprijed s obzirom na veliku publiku koja se stvorila oko dvojice aktera. Tučnjava nije okončana nokautom već iscrpljenošću oba mladića koji su pružili pravi šou u ovoj poluminutnoj borbi.

"Lude stvari se ovdje dešavaju. Las Vegas, ovo je stvarnost. Ne želim ništa govoriti jer ovdje ima opasnih momaka. Ovdje je ludnica i Las vegas nije za šalu, ovdje zna biti opasno" -kroz šalu je komentirao Merab.

Nakon što je tučnjava završila Merab se lagano udaljio od mjesta događaja. Jesu li momci riješili nesuglasice nažalost nećemo saznati. Vjerujemo da su ovakve tučnjave tako česta pojava s obzirom na Merabove reakcije iz kojih se dalo naslutiti kako je to nešto što se tamo svakodnevno može vidjeti.

Merab je inače UFC-ov borac bantam kategorije koji je trenutno u nizu od čak 7 pobjeda, a posljednju borbu imao je u 9. mjesecu prošle godine kada je pobijedio Marlona Moraesa koji se prošli vikend umirovio iz borilačkog sporta. Prošli tjedan smo mogli vidjeti kako je Merab na ratnoj nozi sa Petrom Yanom jer ih je osiguranje moralo razdvajati pri njihovom međusobnom susretu u kojem je Merab sudjelovao kao dio Sterlingovog tima.

Video tučnjave pogledajte u nastavku članka.

Linker
23. travanj 2024 10:03