Ostalo

(VIDEO) Unuk Muhammada Alija sinoć je debitirao u PFL-u: Ekspresno je nokautirao protivnika

Biaggio Ali Walsh

 Instagram, (biaggioaliwalsh)
Odličan je nastup imao, a inače se bori u lakoj kategoriji

Izgleda da krv uistinu nije voda. Naime, sinoć je u PFL-u debitirao Biaggio Ali Walsh, unuk legendarnog Muhammada Alija. Ne moramo ni reći da je pobijedio i to nokautom u prvoj rundi, a borbom protiv Toma Graessera otvorio je sinoćnju PFL-ovu priredbu na kojoj je i naš Ante Delija osvojio milijun dolara.

Iako je ovaj meč bio vođen kao amaterska borba, Walsh je uistinu pokazao da mu je tu mjesto. Nedavno je za MMA Junkie progovorio o tome kako se nosi sa ulogom takve sportske veličine:

‘‘Uživam u tome. Volim pričati o svom djedu i volim svog djeda. Toliko puno zajedničkih sjećanja imamo, a pričajući o njemu dobivam dodatnu inspiraciju. Stoga svaki put rado prihvaćam spominjanje toga da sam mu unuk. Ali ja sam ujedno i Biaggio Ali Walsh, a zato sam ovdje gdje jesam. Pokušavam izgraditi svoje ime i svoju ostavštinu. Na kraju dana, to je nešto što svaki borac pokušava, a ja nisam ništa drukčiji. Samo imam slavnog djeda.‘‘, rekao je Walsh tom prilikom.

Također, u istom intervjuu je rekao kako mu je ultimativni cilj doći do PFL-ovog turnira i osvojiti ga, a ako nastavi ovim tempom, ne sumnjamo da će do toga i doći.

Video Walshovog nokauta možete pronaći OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 12:45