Ostalo

(VIDEO) Vettori nokautirao boksača na eventu u Italiji, fanovi se našalili: ‘Napokon je nekog završio‘

Marvin Vettori

 Instagram (marvin Vettori), Twitter (al Zullino)
Talijanski MMA borac našao se u središtu sukoba koji se odvijao u gledalištu

Talijanski boksač Ivan Zucco (16-0) u petak je u Milanu branio WBC-ovu International titulu u super srednjoj kategoriji i jednoglasnom odlukom sudaca porazio je Germainea Browna (12-1-0). Međutim, u centru pažnje našla su se neka druga lica.

Među njima je Marvin Vettori i boksač super srednje kategorije (-76,2 kg), Omar Nguale Ilunga (23-2-1, 11 KO). Tijekom održavanja priredbe, došlo je do masovne tučnjave koju je inicirao talijanski reper Tony Effe. On se zapravo zakačio s Omarom Ngualeom Ilungom, a Ilunga se osim boksom, također bavi i rep glazbom, te nastupa pod umjetničkim imenom ‘‘Ion Real Deal‘‘.

Tijekom sukoba i gužve koja je nastala, Vettori je odlučio pomoći Effeu, svom prijatelju. ‘‘Ion‘‘ se u jednom trenutku našao u blizini Vettorija, a pritom je držao obje ruke na glavi braneći se od napada ostalih sudionika. Vettori je iskoristio priliku dok mu je boksač/reper bio u dometu i s nekoliko udaraca ‘‘hammer fistom‘‘ poslao je ‘‘Iona‘‘ na tlo.

Vettori se pokazao dobrim prijateljem u ovoj situaciji i stao je na stranu Tonyja Effea, ali koliko će ‘‘oduševljeni‘‘ biti čelnici UFC-a, organizacije u kojoj Vettori nastupa, preostaje nam vidjeti. Nije isključeno da protiv Vettorija bude podnesena i određena prijava policiji, s obzirom da je sve zabilježeno videom.

Marvin se zasad nije oglasio, a putem njegovih Instagram ‘‘storija‘‘ vidljivo je da se Vettori ponaša kao da se ništa nije ni dogodilo. Nastavio je Marvin s treninzima, a od njegovog posljednjeg nastupa prošlo je osam dana. Talijan je na eventu u Londonu jednoglasnom odlukom porazio Romana Dolidzea.

Inače, Vettori se našao na meti ponekih MMA fanova na društvenim mrežama koji su u šaljivom tonu prokomentirali njegov napad na Ilungu.

‘‘Napokon je završio nekog.‘‘, jedan je od učestalijih komentara na situaciju između Vettorija i boksača, a time se aludira da Marvin uglavnom pobjeđuje na bodove.

Vettori je svoje posljednje četiri pobjede upisao na bodove, a prekidom je slavio u šestom mjesecu 2020. godine. Tada je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi porazio Karla Robersona, a ukupno je 11 puta u svojoj karijeri slavio prekidom.

Linker
11. travanj 2024 10:25