Ostalo

(VIDEO) Zastrašujuća udaračka moć: Pogledajte kako je Jakob Nedoh nokautirao Francuza na eventu u Parizu

Jakub Nedoh (desno) vs. Anthony Salamone (lijevo)

 Screenshot (twitter, Pfl Europe)
Nedoh je ekspresnim nokautom izborio ulazak u finale PFL-ove europske inačice turnira

Točno 95 sekundi izdržao je Anthony Salamone (8-1-0 uoči meča) u kavezu s Jakobom Nedohom. Francuski poluteškaš priželjkivao je pobjedu pred domaćom publikom i ulazak u finale PFL Europe turnira, ali slovenski borac brzo mu je pomrsio račune.

Nedoh je trebao 30-40 sekundi da namjesti svoje nišanske sprave, ali čim ih je namjestio, vidjelo se da će Salamone teško parirati Slovencu koji s pravom nosi nadimak ‘‘Gorila‘‘.

Nedoh je nokautirao Salamonea nakon minutu i 35 sekundi na PFL-ovom eventu u Parizu, a Slovencu je to peta pobjeda nokautom u karijeri. Odlično je Nedoh povezao dva udarca kojima je poslao Salamonea na tlo, a posao je dovršio s još nekoliko udaraca iz gornje pozicije. Zastrašujuća je udaračka moć Jakoba Nedoha, a snimku nokauta možete vidjeti u videu koji slijedi.

Pobjedom nad Salamoneom, Nedoh je izborio finale takozvanog ‘‘PFL Europe‘‘ turnira, a 8. prosinca (12. mjesec) čeka ga meč protiv neporaženog Engleza Simeona Powella (9-0-0). Powell će zasigurno biti najozbiljniji test za Nedoha, ali 24-godišnji Englez nije oduševio nastupom u polufinalu.

Powell je jednoglasnom odlukom porazio Daniela Ladera (3-2-0), ali bila je to blijeda izvedba protiv ne pretjerano opasnog borca. Powell će morati pružiti daleko bolji nastup ako želi poraziti Nedoha, a obojica će u meč ući silno motivirani.

Pobjednik turnira osvojit će glavnu nagradu u iznosu 100 tisuća dolara, a osvajaču pripada i mjesto u sljedećoj sezoni PFL-ovog glavnog turnira za nagradu u iznosu milijun američkih dolara.

Što dodati, osim da jedva čekamo to finale i nadamo se novoj pobjedi slovenske ‘‘Gorile‘‘.

Linker
22. travanj 2024 12:38