Ostalo

(VIDEO/FOTO) 'Ženska verzija Khabiba' toliko je unakazila suparnicu da joj je bilo neugodno

Kayla Harrison
 Screenshot (Twitter, UFC Fight Pass)
Kayla Harrison neporažena je i nakon osmog profesionalnog MMA nastupa

"Ja sam ženska verzija Khabiba Nurmagomedova, samo još bolja", jednom je prigodom izjavila Kayla Harrison (8-0), PFL-ova prvakinja koja je u ranim subotnjim satima uspješno debitirala za Invicta Fighting Championships promociju.

Dvostruka olimpijska prvakinja u judu stigla je na Invicta FC 43 priredbi do svoje osme profesionalne MMA pobjede, a njena nova žrtva bila je Amerikanka Courtney King (4-2).

Za Harrison je ovo bio debi u perolakoj kategoriji, a da se i tu odlično snašla pokazala je kada je u Kansasu vrlo uvjerljivom predstavom u drugoj rundi zaustavila King.

Kayla je napravila ono što se od nje i očekivalo, borbu je preselila u parter i od tamo brutalnim 'ground-and-poundom' gradila put prema novoj pobjedi.

Harrison je još u prvoj rundi raskrvarila King, ali su liječnici, unatoč velikoj posjekotini, odlučili njenoj sunarodnjakinji dopustiti nastavak borbe.

U nastavku borbe je Harrison ponovno srušila Courtney, još više rastvorila njenu posjekotinu, a krajem druge runde je i došla do 'crucifix' pozicije iz koje je bacala udarce sve dok sudac nije odlučio prekinuti borbu.

Kayla bi navodno trebala odraditi još jednu borbu u perolakoj i pod okriljem Invicta promocije, a potom se sljedeće godine priključiti novoj PFL-ovoj sezoni gdje će ipak nastupati u lakoj kategoriji.

Linker
25. travanj 2024 05:15