Ostalo

Wanderlei Silva ponovno u borilištu! Ovog puta protiv brazilskog ‘bodybuildera‘: ‘Ovo će biti brutalna borba‘

Wanderlei Silva

 Instagram (wanderlei Silva)
Izgleda da je borba jednostavno u krvi legendarnog ‘‘The Axe Murderera‘‘ te bez ringa i kaveza ne može

Legendarnog Wanderleija Silvu u borilištu nismo gledali od devetog mjeseca 2018. godine i poraza od ‘‘Rampagea‘‘ Jacksona na Bellator 206 priredbi. 47-godišnji Silva je već tad izgledao kao da mora rukavice objesiti o klin, a bilo je za očekivati da je to posljednji put da ćemo ga gledati kako se bori.

No, to nikako nije slučaj jer je Wanderlei najavio povratak u borilište. Dakako, ne radi se o MMA-u nego o boksu, a ispred sebe neće imati boksača. Njegov protivnik je brazilski ‘‘bodybuilder‘‘ Felipe Franco. Na eventu će nastupiti i Wanderleijev sin Thor, a Wanderlei je borbu najavio preko društvenih mreža.

‘‘Nakon nekog vremena van ringova, vratio sam se ali ovog puta u drugom sportu, boksu. Ovo nije samo još jedna borba prijatelji moji. Ispred mene će biti veliki izazov, Felipe Franco, renomirani ‘bodybuilder‘ sa snagom koju ćemo tek upoznati. Više sam nego svjestan da će ovo biti brutalna borba, borba posvećenosti, snage i strategije‘‘, napisao je Wanderlei na svom Instagram profilu.

Bivši Prideov prvak drži omjer od 35 pobjeda, 14 poraza i jedan ‘‘no contest‘‘, a nakon spomenutog poraza od ‘‘Rampagea‘‘ je najavio kako će se i službeno umiroviti iz MMA-a, dok je naglasio kako će uvijek ostaviti prostora za neki boksački meč.

Trenutno ima 47 godina, a s obzirom da se meč održava 25.11., tada će imati 48. Izgleda da je borba jednostavno u krvi legendarnog ‘‘The Axe Murderera‘‘ te bez ringa i kaveza ne može. Iza njega je i propala politička karijera, a očito je shvatio da se treba držati onoga u čemu je najbolji.

Linker
29. travanj 2024 16:09