Ostalo

Werdum otkazao idući meč, upitno je hoće li uopće nastaviti s PFL-ovim turnirom!

Fabricio Werdum
 SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA
Bivši UFC-ov prvak trebao se krajem mjeseca obračunati s Brandonom Saylesom

Izgleda kako Fabricija Werduma ipak nećemo gledati krajem mjeseca, odnosno 25. lipnja za kada je bio dogovoren njegov nastup na PFL 6 priredbi.

Legendarni Brazilac trebao se tog datuma suočiti s Brandonom Saylesom, ali se povukao zbog posljedica koje je na njemu ostavila borba s Renanom Ferreirom, javlja MMA Fighting.

Podsjetimo, Werdum i njegov sunarodnjak obračunali su se 6. svibnja. Bivši UFC-ov prvak prvotno je izgubio tehničkim nokautom, ali je na kraju taj ishod promijenjen u 'no contest'. Rezultat je to pregleda snimke koja je dokazala kako je Ferreira tapkao na Werdumov napad gušenjem.

U ovim trenucima nejasno je hoće li Fabricio uopće i dalje sudjelovati u nastavku PFL-ove sezone, kao i hoće li Sayles dobiti novog protivnika.

PFL 6 održava se 25. lipnja u Atlantic Cityju i predvodi ga okršaj Kayle Harrison i Cindy Dandois. Istoga dana u akciji će biti i Julija Pajić (vs. Genah Fabian), a najavljen je meč Ante Delije i Hatefa Moeila, no prema posljednjim informacijama nastup 'Hodajuće nevolje' doveden je pod upitnik.

Linker
15. travanj 2024 20:34