Ostalo

WWE i Lesnar stopirali pregovore! Bivši UFC-ov prvak više nije pod ugovorom, Jones odmah poslao poruku

Brock Lesnar
 Fayez Nureldine / AFP
Već se počelo nagađati gdje nastavlja karijeru, a kratkom i jasnom porukom javila mu se i UFC-ova zvijezda

Prema pisanjima uglednog ESPN-a, Brock Lesnar više nije ugovorom vezan sa slavnom kečerskom promocijom (WWE), a dio američkih medija javlja kako su novi pregovori zapeli najvjerojatnije zbog financijskih uvjeta.

PWInsider prvi je stigao do ovih saznanja, a čini se i kako je WWE u međuvremenu sa svog webshopa uklonio Lesnarove proizvode.

Iako je Brock prekinuo MMA karijeru, obično bi se u ovakvim situacijama počelo nagađati o njegovom povratku u UFC, a ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta.

43-godišnji Lesnar je višestruki WWE i bivši UFC prvak, a unatoč brojnim glasinama, njega ćemo vrlo teško ponovno vidjeti u najpoznatijem Octagonu. Puno je izglednija opcija da Brock izgladi situaciju s WWE organizacijom ili se jednostavno okuša na nekim drugim poljima.

Ipak, Jon Jones pobrinuo se zauzeti svoju poziciju ako kojim slučajem dođe do nekog novog iznenađujućeg povratka.

Bivši vladar poluteške kategorije, a odnedavno UFC-ov teškaš, poslao je Lesnaru kratku i jasnu poruku ako se ovaj kojim slučajem odluči vratiti u njegov svijet:

"Brock, i tebe ću prebiti", napisao je 'Bones' nedugo nakon što je nešto ranije objavio seriju 'tweetova' o Stipi Miočiću.

Linker
19. travanj 2024 09:19