Ostalo

Yoel Romero: ‘Želim meč protiv Jakea Paula, tog klinca netko treba poniziti‘

Yoel Romero

 Screenshot (youtube, Mmajunkie)
Rekao je da mu netko treba pokazati gdje mu je mjesto i da nikad neće pobijediti pravog sportaša

Yoela Romera ovog vikenda u Bellatorovom kavezu čeka meč protiv legende Melvina Manhoefa. Višestruki izazivač u UFC-ovoj srednjoj kategoriji u najjačoj organizaciji nikada nije uspio doći do pojasa, tako da si je sad zacrtao cilj postati dvostruki prvak u Bellatoru se će za vikend pokušati približiti se svom cilju barem za jedan korak.

Romero je sinoć gostova kod Ariela Helwanija u ‘The MMA Houru‘ gdje je između ostalog govorio i o njegovom posljednjem meču u UFC-u, a radilo se o borbi za titulu srednje kategorije protiv Israela Adesanye u kojoj nije uspio doći do pobjede i dugo željenog pojasa.

Osim o tome, govorio je i o, kome drugome nego Jakeu Paulu. Popularni YouTuber sljedećega će mjeseca boksati protiv legendarnog Andersona Silve, a sudeći prema Romerovim riječima, očito nema dobro mišljenje o YouTube zvijezdi.

‘‘Želim tog istog klinca, Jakea Paula. Da, da njega. Netko ga treba poniziti, treba mu dati do znanja da nikada neće pobijediti pravog sportaša. Nije važno koliko trenira, nikad neće moći pobijediti jednog takvog‘‘, rekao je Romero.

‘‘Volim boks i želio bih se boriti u boksu. Želio bih odraditi jednu ili dvije borbe u boksu, vidjeti sebe u tom ringu mi je velika želja. Kao što sam i rekao, ja bih vlastitog oca udarao čekićem u glavu, cijela moja obitelj je boksala, tako da bi se mom tati to svidjelo. Ja sam ovdje i otvoren za mogućnost boksačkog meča, to je moj veliki cilj‘‘, zaključio je Romero.

Linker
26. travanj 2024 20:37