UFC

VIDEO: UFC objavio posebnu kompilaciju svih pobjeda Conora McGregora uoči velikog povrataka na UFC-u 303

Conor McGregor

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Legendarna karijera poznatog Irca, cijele borbe sve na jednom mjestu.

Conor McGregor zasigurno je najveća UFC zvijezda i mnogi jedva čekaju ponovno ga vidjeti kako navlači rukavice. Pred njegovim dugo očekivanim povratkom u kavez protiv Michaela Chandlera na UFC 303 priredbi, najpoznatija MMA promocija je objavila video maraton snimki svih njegovih pobjeda u oktogonu.

Dugo ga nismo vidjeli u akciji, nakon gotovo tri godine pauze od natjecanja, bivši prvak perolake i lake kategorije McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) će se suočiti s Chandlerom (23-8 MMA, 2-3 UFC) u pet rundi borbe u velter kategoriji 29. lipnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Iako protekle godine nisu bile blage prema McGregoru u smislu rezultata, mnoge njegove pobjede i dalje izdržavaju test vremena. Od fantastičnog nokauta za samo 13 sekundi kada je svladao tadašnjeg prvaka Josea Alda do epske trilogije s Nateom Diazom i zaustavljanja Donalda ‘‘Cowboy‘‘ Cerronea, "The Notorious" nam je pružio veliku količinu nezaboravnih trenutaka.

Niže pogledajte video kompilaciju kako biste se prisjetili svake od McGregorovih deset pobjeda u UFC-u koje se protežu od njegovog debija protiv Marcusa Brimagea u travnju 2013. godine do njegovog najnovijeg završetka protiv Donalda Cerronea u siječnju 2020. godine.

UFC je objavio ovaj video uradak na svom YouTube kanalu prije tri dana i možemo reći da je prava poslastica za McGregorove obožavatelje. UFC do sada nije imao običaj praviti ovakve video maratone s cijelim borbama samo jednog borca, a nadamo se da će ovaj oblik promocije zaživjeti i da ćemo u budućnosti moći vidjeti sve borbe na jednom mjestu i od drugih legendarnih boraca.

Maraton McGregorovih pobjeda možete vidjeti OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 13:49