Regija

Adriana Vuković dodana kao pojačanje na FNC 6 eventu u Karlovcu

Adriana Vuković

 Instagram
Vraća se nakon više od godinu dana pauze

Jedna od najtalentiranijih borkinja Europe vraća se nakon nešto više od godinu dana u natjecateljske vode. Adriana Vuković dodana je kao pojačanje za već FNC 6 event koji će se održati 17.6. u Karlovcu. Protivnica će joj biti Kethylen Rothenburg, borkinja koja je u karijeri odradila tri MMA borbe od kojih je slavila samo u jednoj. Adriani će ovo biti odličan test nakon malo duže pauze, a i predigra za puno teže izazove u budućnosti.

23-godišnja Đakovčanka je u borilačkom sportu otkad zna za sebe i osvajala je stvarno sve što se osvojiti može u amaterskim natjecanjima. Bila je svjetska prvakinja u amaterskom MMA, svjetska Jiu-Jitsu prvakinja, trostruka svjetska prvakinja u grapplingu, trostruka europska Jiu-Jitsu prvakinja, trostruka prvakinja Hrvatske u amaterskom boksu, te prvakinja Hrvatske u tajlandskom boksu. Unatoč samo četiri profesionalne MMA borbe u rezimeu Adriani definitivno ne fali natjecateljskog iskustva.

Svoje prve tri profesionalne MMA borbe odradila je u razdoblju od listopada (10. mjesec) 2019. godine do srpnja (7.mjesec) 2020. godine, te je u sva tri nastupa slavila prekidom u prvoj rundi. U svojoj posljednjoj borbi nažalost je upisala poraz protiv Ane Marie Pal u finalu Armagedona 4.

Na eventu u Karlovcu čeka nas pravi spektakl u kojem će nastupati brojna jaka regionalna imena. Neki od boraca koji bi trebali nastupiti su Vaso Bakočević, Ivan Vitasović, Mario Žgela, Satoshi Ishii, Ilija Brkan, Denis Jurakić, Mateo Bolfan i mnogi drugi.

Linker
24. travanj 2024 13:05