Regija

Ahmed Krnjić ugovorio novu borbu u ONE Championshipu, borit će se protiv iranskog kickboksača

Iraj Azizpour (lijevo) i Ahmed Krnjic (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, ONE)
Borba će se održati za nešto manje od mjesec dana

Nakon sjajnog debija za ONE Championship prošle godine, Ahmed Krnjić ugovorio je novu borbu za nešto manje od mjesec dana! Nasuprot njega u kavezu će se naći iranski kickboksač, Iraj Azizpour (15-6), a borba će se održati 4. kolovoza (osmi mjesec) na ONE Fight Night 13 priredbi.

Ahmed Krnjić debitirao je za ONE Championship prošle godine u studenom (11. mjesec) te došao do 12. profesionalne pobjede u 14. nastupu (12-2-0) i šeste uzastopne. Borac nadimka ‘‘Bosanski čelik‘‘ porazio je Brazilca Brunu Chavesa (24-3-0) jednoglasnom odlukom sudaca. Krnjić je inače kickboksač iz UFD Gyma koji vode braća Dijaković, a u kutu bosanskohercegovačkog teškaša tada se našao i Roberto Soldić.

Ovog puta protivnik će mu biti 34-godišnji Iranac koji je sudjelovao na ONE Kickboxing Heavyweight Grand Prixu. U polufinalu je porazio posljednjeg Krnjićevog protivnika Chavesa, da bi u finalu posustao protiv prvaka, Ukrajinca Romana Kryklie. Godine 2017. nastupio je na amaterskom svjetskom Muay Thai prvenstvu u Minsku gdje je osvojio srebro, a nakon toga je ušao profesionalne vode gdje ostvaruje dobre rezultate te je među najviše rangiranim teškašima svijeta, a povratak na pobjedničke staze tražit će upravo protiv Krnjića.

Linker
30. travanj 2024 22:49