Ostalo

Otkazan je meč Ahmeda Krnjića; Protivnik je objavio razloge otkazivanja ovog meča

Ahmed Krnjić

 Screenshot (youtube, One)
Bosanskohercegovački teškaš trebao je nastupiti na velikom ONE Fight Night 13 eventu

Nažalost, utorak neće započeti s dobrim vijestima iz svijeta borilačkih sportova. Ovaj vikend, točnije u noći s petka na subotu trebali smo gledati novi nastup Ahmeda Krnjića pod okriljem ONE Championshipa, ali to se ipak neće započeti.

Meč između Ahmeda Krnjića i odličnog Iranca Iraja Azizpoura (19-6-0), a zasad nije poznato hoće li ONE prebaciti borbu za neki drugi datum ili će Krnjić u međuvremenu dobiti novog protivnika. Iraj Azizpour razlog je otkazivanja, a Iranac je otkazao nastup zbog ozljede.

Dovoljno je bilo uočiti na ONE-ovim stranicama kako je meč između Krnjića i Azizpoura uklonjen s rasporeda za ovotjedni ONE Fight Night 13 event. ONE nije objavio razlog otkazivanja meča, ali Azizpour je sve otkrio na svojim društvenim mrežama.

Nažalost, nismo imali izbora osim otkazati nadolazeću borbu zbog iznenadnje ozljede. Moj oporavak od ozljede teče dobro i nadam se što skorijem povratku u ring kako bih ponovno učinio Irance sretnima. Želio bih se iskreno ispričati, vratit ću se jači nego ikad!‘‘, poručio je Azizpour putem Instagrama.

Krnjiću je ovo trebao biti drugi nastup u ONE-u, nakon što je u 11. mjesecu prošle godine porazio Brunu Chavesa u svom debiju. Njegov protivnik Azizpour također se nije borio od 11. mjeseca prošle godine, a tada je poražen od strana Romana Kryklie u finalu ONE-ovog Grand Prixa. Nažalost, Krnjićevo čekanje na drugi meč poprilično se oduljilo, ali nije neuobičajeno da borci u ONE Championshipu podosta rijetko dobivaju priliku nastupiti.

Linker
27. travanj 2024 10:47