Regija

Alen Babić ispričao iskustvo s Tysonom Furyjem: ‘On je ljudina, prihvatio me u najuži krug ljudi‘

Babić i Fury

 Alen Babić
Hrvatski boksač ima samo najljepše riječi za prvaka

Vjerojatno vam je svima poznato kako se hrvatski boksač Alen ‘‘Savage‘‘ Babić trenutno nalazi u kampu kod Tysona Furyja koji se trenutno sprema za teći meč protiv Dereka Chisore. Često Alen objavi poneku snimku ili fotografiju iz dvorane ‘‘Gypsy Kinga‘‘, a jučer mu je posvetio i poseban status na Facebooku.

Alen je vlasnik WBC Silver pojasa i trebao je biti prvi izazivač Oscaru Rivasu, ali Kubanac se ipak odlučio za Lukasza Rozanskog. Morat će tako ‘‘Savage‘‘ odraditi barem jedan meč do eventualnog napada na titulu, a WBC je naredio Ryada Merhyja za njegovog sljedećeg protivnika.

Furyjev kamp je idealna prilika da Alen pokupi još iskustva i znanja od jednog od najboljih boksača današnjice, a jučer mu se na Facebooku posebno zahvalio:

‘‘Osobno mogu reći da je Fury ljudina kakvu se rijetko viđa i totalno me oduševio ponašanjem. Skupa smo jako puno vremena i odgovara na sva pitanja koja sam ikada imao za njega, a imao sam ih jako puno. Prihvatio me u najuži krug ljudi jer stvarno dajem sve od sebe na svakoj sekundi sparinga i istinski želim pomoći, jako mi je drago kada vidim da dobro radim svoj posao. Fury je u ‘izolaciji‘ te živi samo sa trenerom ‘Sugar Hillom‘ iz poznatog ‘Kronk gym-a‘ pa je time još posebnije to što je uvijek spreman na sliku, bilo to s nekim mojim prijateljima ili slučajnim prolaznikom na plaži Morecambea... FURY JE KRALJ!

Prvi kamp Dilliana Whytea je zauvijek najljepša životna uspomena, onaj trenutak i ta večer kada mi je rekao da će me uzeti u svoj profi team i pokrenuti profesionalnu karijeru ali evo, iskustvo Furyevog kampa ja odmah blizu na drugom mjestu. Ne znam koliko ću još biti u kampu, možda i do samog meča koji je 3.12 a možda još ovaj tjedan, u svakom slučaju, predivno iskustvo.‘‘, napisao je Alen na svom profilu.

Fury se protiv Chisore bori 3.12., a nadamo se da će hrvatski boksač ipak do samog kraja ostati uz Furyja u njegovim pripremama.

Linker
26. travanj 2024 19:26