Regija

Alen Babić otputovao je u Irsku: Trenira u društvu rangiranog UFC-ovog poluteškaša, trener tvrdi da je gledao ‘rat‘

Johnny Walker i Alen Babić

 Instagram (celtic Warrior Gym)
Kada će ‘Savage‘ ponovno u ring, ne znamo, no nadamo se da će sljedeći puta iz njega izaći kao pobjednik

Hrvatskog boksača Alena ‘‘Savagea‘‘ Babića nismo u ringu gledali još od četvrtog mjeseca ove godine. Tada je od Lukasza Rozanskog izgubio nokautom u prvoj rundi u meču za titulu WBC-ove bridger kategorije, a svemu tome je prethodio razlaz s dugogodišnjim trenerom i mentorom Leonardom Pijetrajem.

Pokušao se ‘‘Savage‘‘ nedavno vratiti u Leonardovu dvoranu u zagrebačkoj Dubravi, no od toga očito neće biti ništa jer je Alen nedavno rekao se više ne namjerava ponižavati i javno tražiti Pijetrajev oprost.

Kada pogledamo Alenov Instagram profil, možemo vidjeti kako sada trenira na različitim mjestima i u različitim dvoranama, a sinoć su se na Instagramu pojavile zanimljive fotografije. Naime, ‘‘Savage‘‘ je odlučio poći u Irsku u Celtic Warrior Gym, gdje trenutno trenira i UFC-ov poluteškaš, Johnny Walker:

Za sada ne znamo je li Alen ugovorio neki meč pa je tamo otišao na pripreme, ili je otišao jednostavno da isproba neko novo okruženje i okolinu. Kako god, tamo je očigledno zanimljivo društvo, a nadamo se kako će iskoristiti ovu priliku za stjecanje novog iskustva.

Kada će ‘‘Savage‘‘ ponovno u ring, ne znamo, no nadamo se da će sljedeći puta iz njega izaći kao pobjednik. Svakako će biti zanimljivo vidjeti s kime će ga sada upariti.

Linker
26. travanj 2024 12:27