UFC

Shavkat Rakhmonov o meču protiv ‘Wonderboyja‘: ‘Ima 40 godina, ali drago mi je da je barem netko prihvatio meč‘

Shavkat Rakhmonov 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dugo je Thompson ovaj meč odbijao, no izgleda da ga je UFC ipak uspio motivirati da ga prihvati

Neporaženi Shavkat Rakhmonov ove subote na UFC 296 ima veliku priliku. Potencijalnom pobjedom nad veteranom Stephenom ‘‘Wonderboyjem‘‘ Thompsonom bi se mogao plasirati u razgovore za napad na titulu velter kategorije, tako da je ovaj meč nešto što željno iščekujemo.

Međutim, Rakhmonov ne smatra da mu je pobjeda nad ‘‘Wonderboyjem‘‘ potrebna za napad na UFC-ovu titulu jer je, prema njegovim riječima, on već u toj poziciji. Kako god, ipak mu je pobjeda imperativ jer ju iz poraza sigurno neće napasti.

‘‘Ne, još uvijek s njima nisam razgovarao o ovome niti su mi dali nekakva obećanja, ali sve što želim reći jest da sam ja spreman boriti se za titulu. Pobjeda protiv Stephena Thompsona će biti još jedan razlog zbog kojeg ću dokazati da sam spreman za to. Ne znam što će se dogoditi nakon tog meča, sada sam fokusiran na Stephena Thompsona, a nakon njega ćemo vidjeti dalje‘‘, rekao je Rakhmonov sinoć u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Sretan sam što se uopće borim jer je za mene teško naći borbu. Iako je on na drugoj strani i ima 40 godina, vjerujem da je i dalje sportaš na visokoj razini. Drago mi je da je barem netko prihvatio meč protiv mene‘‘, dodao je.

Dugo je Thompson ovaj meč odbijao, no izgleda da ga je UFC ipak uspio motivirati da ga prihvati. Motivirao ga je vjerojatno dobrom zaradom, a u ovoj fazi Thompsonove karijere, nije čudno da traži više novca. Očito ga je dobio te se ovom meču veselimo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
30. travanj 2024 07:34