Regija

Andi Vrtačić se vraća u KSW! Oporavio se od ozljede te idućega mjeseca ide na poljskog borca

Vrtačić vs. Bielski

 Instagram, Ksw
Andiju želimo puno uspjeha u ovom meču te da ga iskoristi da se vrati na pobjedničke staze, a nakon toga da istu stvar učini i u FNC-u

KSW u posljednje vrijeme sve više i više ugovara borbe regionalnim predstavnicima, a Darko Stošić će čak i predvoditi KSW 87 priredbu. No, iz organizacije su upravo objavili da ćemo vrlo brzo gledati i nastup još jednog regionalnog borca, a radi se o Andiju Vrtačiću!

Svi se jako dobro sjećamo tog petog mjeseca i FNC 11 priredbe kada je Andi poražen od Robina Roosa. Bilo je to nokautom u prvoj rundi, no još veći problem od samog poraza je napravila i teška ozljeda gležnja koju je Andi tom prilikom doživio.

Međutim, došle su dobre vijesti, a to je da se Andi uspješno oporavio i da je sada spreman za nove pobjede! KSW je upravo objavio da će Andi nastupiti na KSW 88 priredbi, a poznato je i ime protivnika.

Radi se o poljskom borcu Krystianu Bielskom (9-5 MMA), solidnom borcu koji iza sebe ima 2 nastupa u KSW-u, odnosno jednu pobjedu i jedan poraz. Osim KSW-a Bielski se borio i na FEN-u, ACA i drugim organizacijama, a radi se o odličnom uparivanju jer je ovo važan meč za obojicu, pogotovo kada je KSW u pitanju.

Na ovoj priredbi bi trebala nastupiti i poznata imena poput ‘‘Kobe‘‘ Nikolića, Jivka Stoimenova, Stefana Vojcaka, Daniela Rutkowskog i ostalih, a za sada se još uvijek ne zna tko će predvoditi priredbu. Datum je 11.11.

Andiju želimo puno uspjeha u ovom meču te da ga iskoristi da se vrati na pobjedničke staze, a nakon toga da istu stvar učini i u FNC-u!

Linker
29. travanj 2024 07:38