Regija

Ante Delija trenira u dvorani UFC-ovog prvaka, među sparing partnerima je i bivši Stošićev protivnik

Ante Delija

 MATT DAVIES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Ovo bi mogla biti naznaka da će ‘Hodajuća nevolja‘ uskoro imati novi meč

Ako pričamo isključivo o hrvatskom MMA-u, jedan od povrataka kojeg najviše iščekujemo jest onaj Ante Delije (24-5). Najbolji teškaš Lijepe Naše nije kročio u kavez otkako je sredinom lipnja prošle godine slavio protiv Mauricea Greenea odlukom sudaca.

Nažalost, to mu nije bilo dovoljno da osigura prolazak u playoff PFL-ovog turnira jer je propustio prvo kolo zbog ozljede, a s tri boda ostao je kratak te nije bio u prilici obraniti naslov iz 2022. godine. Od tog trenutka čekamo vijesti o novom meču, a nedavna objava mogla bi biti pokazatelj da se nešto sprema.

Naime, na svom Instagram profilu podijelio je da se nalazi u Engleskoj, točnije u dvorani privremenog prvaka teške kategorije UFC-a Toma Aspinalla.

Lako je primijetiti da je među trening partnerima i prvak KSW-a te bivši protivnik Darka Stošića, Phil De Fries. Ako Stošić dođe u priliku za revanš, Delija će mu zasigurno biti od velike pomoći.

Ovo sve bi mogla biti naznaka da će "Hodajuća nevolja" uskoro imati novi meč, a nadamo se da ćemo uskoro i imati informacije o tome.

Linker
22. travanj 2024 03:23