UFC

Što nam Tom Aspinall pokušava poručiti? Engleski teškaš objavio je ‘screenshot‘ kojim možda najavljuje nastup na UFC 300

Ante Delija i Aspinallov tim

 Instagram (aspinal Bjj)
Privremeni prvak UFC-ove teške kategorije zagolicao je maštu MMA fanovima

Tom Aspinall proveo je nekoliko mjeseci prozivajući Jona Jonesa i Stipu Miočića. Nadao se Tom kako će UFC odustati od uparivanja Jonesa i Miočića te će njemu pružiti priliku da preskoči red i bori se s nekim od njih dvojice.

Njegova ideja nije naišla na uspjeh, a nedavno se i sam Aspinall pomirio s činjenicom da će morati čekati. Aspinall bi čak mogao i braniti status privremenog prvaka teške kategorije, dok Jones i Miočić ne odrade meč koji cjelokupna MMA javnost nestrpljivo iščekuje.

Upravo Aspinallova obrana ‘‘interim‘‘ pojasa mogla bi poslužiti kao glavna borba večeri na UFC 300 eventu. Veliki UFC-ov event i dalje je bez glavne borbe večeri, a uparivanje Toma Aspinalla s nekim od potencijalnih protivnika zasigurno je meč dostojan ‘‘main eventa‘‘.

Jedno vrijeme spominjao se prelazak Alexa Pereire u tešku kategoriju, a tu je i Ciryl Gane kao više nego dobra opcija za uparivanje s Aspinallom. Međutim, Aspinall je putem svog TikTok kanala otkrio kako zasad nema ugovoren meč i ništa konkretno se ne događa po tom pitanju.

‘‘S moje strane, ništa se zasad nije promijenilo. Kao što sam više puta rekao, ja nisam onaj koji odbija mečeva. Meč protiv Alexa Pereire nije nešto što sam izričito tražio, ali ako je taj meč dostupan i UFC mi ga ponudi, prihvatit ću. Spreman sam boriti se. Puno se priča o tome s kime bih se trebao boriti. Ja sam spreman za borbu i neka mi jave kad mi pronađu protivnika. Stvar je jednostavna, samo javite protiv koga i gdje. Ja sam vjerojatno najjednostavniji tip kad je u pitanju ugovaranje mečeva. Kad god me UFC pitao za meč, odmah bi pristao, ne bih čak ni pitao za detalje. Ponudite mi nešto i velike su šanse da ću pristati.‘‘, rekao je Aspinall.

Nažalost, čini se kako mu UFC zasad ništa ne nudi, iako je Aspinall objavio zanimljiv ‘‘story‘‘ na Instagramu kojim kao da nešto sugerira. Naime, Tom je podijelio ‘‘screenshot‘‘ kojim pokazuje kako navodno kupuje avionsku kartu za Las Vegas. 7. travnja (četvrti mjesec) Aspinall bi letio iz Londona za Vegas, a povratak je planiran za 14. travnja (četvrti mjesec). Podsjećamo, UFC 300 na rasporedu je u noći s 13. na 14. travnja.

image

Instagram story Toma Aspinalla

Instagram (tom Aspinall)

Aspinall je također priložio ‘‘emoji‘‘ koji se konstantno veže uz lik i djelo Alexa Pereire, a mnogi se sada pitaju što nam Aspinall zapravo želi poručiti. Možda je ovo samo svojevrsni način da ‘‘zagolica‘‘ maštu fanova i na neki način izazove Alexa Pereiru, ali ništa službeno nije ugovoreno.

Tom nastavlja trenirati u Engleskoj, a naš Ante Delija također se nedavno pridružio njegovoj dvorani. Dvojica teškaša zajedno treniraju i spariraju, a ne sumnjamo da će obojica puno toga naučiti jedan od drugog.

Linker
13. travanj 2024 22:26