Regija

Antonio Plazibat ne traži izlike za poraz: ‘Pripreme su prošle savršeno, žao mi je što nisam pronašao način za pobjedu‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (yotuube, Podcast Inkubator)
Tokom emisije je još govorio da je nezadovoljan sa sobom jer unatoč slomljenoj ruci nije našao način kako da pobijedi borbu

Nedavno je Antonio Plazibat izgubio protiv Tariqa Osara u meču za Gloryjevu privremenu titulu. No, ono što je još gore jest činjenica da je slomio ruku i da ga sada čeka nekoliko mjeseci oporavka. Sinoć je gostovao u Podcast Inkubatoru gdje je rekao da očekuje da će početkom desetog mjeseca vratiti se treningu, ali to nije jedino o čemu je sinoć pričao.

Plazibat se već nekoliko puta pokazao velikim i u pobjedi i u porazu. U sinoćnjem gostovanju nije tražio izlike nego je priznao svoj poraz, a prije svega se dotaknuo i priprema bez Mikea:

‘‘Što se tiče priprema. Pripreme su prošle ono, neću govoriti najbolje ikad jer to svi uvijek govore. Pripreme su prošle super i savršeno. Nema ozljeda, nema ničega. Odradio sam sparinge, kondiciju, trčanje. Spreman sam bio koliko god mogu biti spreman, bio sam spreman za 100 rundi a ne za pet‘‘, započeo je Antonio.

‘‘Što se tiče taktike. Znači, ja sam prije meča stalno govorio ‘prva runda nokaut‘. To su svi popušili tako da hvala vam, dobro glumim. To sam sve govorio jer smo sparirali i jer se znamo, znao sam da će on to očekivati i da će misliti da ću to stvarno napraviti. Taktika je bila da ja napravim kontra i da prve dvije runde ne radim ništa, da smanjim brzinu do kraja‘‘, nastavio je.

‘‘Na kraju prve runde sam osjetio da me ruka boli, ali to nije bilo van ičega što i inače osjećam. U prvih 15-20 sekundi druge runde ja vidim da ruka ne valja. Kad sam mu maknuo udarac nogom koji je bio lagan, ja sam znao da je ruka slomljena‘‘, još je rekao.

Tokom emisije je još rekao da je nezadovoljan sa sobom jer unatoč slomljenoj ruci nije našao način kako da pobijedi borbu. Što na to reći osim da mu želimo što brži oporavak, a zatim novi okršaj protiv Osara ili uspješan turnir koji bi se trebao održati krajem godine.

Linker
03. svibanj 2024 15:11