Regija

Antonio Plazibat objasnio zašto je prihvatio revanš protiv Tarika Khbabeza

Antonio Plazibat

 Screenshot (YouTube, Antonio Plazibat)
Sjajni hrvatski teškaš borit će se protiv Marokanca kojeg je nedavno nokautirao

Svi smo pomalo iznenađeni ostali jučerašnjim vijestima iz Gloryja. Ponajbolja kickboxing organizacija na svijetu, najavila je skraćeni event s tri borbe, koji će se održati 14. svibnja (peti mjesec) u Nizozemskoj.

Glory 80 Studio priredba je na kojoj će između ostalih nastupiti i naš Antonio Plazibat. Najbolji hrvatski kickboksač prvorangirani je izazivač Gloryjeve teške kategorije i puno se šuškalo o borbi za pojas.

Ipak, Plazibat će se na kraju boriti protiv osmorangiranog Tarika Khbabeza, Marokanca kojeg je nokautirao u devetom mjesecu prošle godine. Borba Plazibata i Khbabeza mnogima na prvi pogled nema smisla, ali Plazibat je putem Instagrama objasnio zašto je pristao na ovaj revanš.

''Iduća borba, 14.05., revanš. Odma ću odgovoriti na pitanje zašto se borim sada: Jer mi se ne čeka Rica (Verhoevena) još par mjeseci. Dosadno mi je i hoću se boriti. Pozdrav svima, voli vas Plaza.''

Očito Rico Verhoeven nije spreman nastupati u skorije vrijeme, a 28-godišnji hrvatski borac ne želi gubiti vrijeme i biti inaktivan. Jasno je Plazibatu da ukoliko želi biti najbolji, mora biti spreman pobijediti ostale izazivače u bilo kojem trenutku. Upravo takav pristup i gaji sjajni hrvatski teškaš, a vjerujemo kako će idućeg mjeseca nastaviti tamo gdje je stao prošle godine.

Kako je Khbabez prošao u prvom meču protiv Plazibata, pogledajte na LINKU.

Linker
20. travanj 2024 16:14