Regija

Antonio Plazibat oduševio gestom za ‘Vatrene‘: Avion s porukom preletio je Rotterdamom!

Antonio Plazibat i avion koji je unajmio

 Instagram (glory |volim Hrvatsku)
Najbolji hrvatski kickboksač održao je svoje obećanje i priredio je iznenađenje

Nizozemski grad Rotterdam ovih dana ispunjen je hrvatskim navijačima. Veliki tjedan za hrvatski sport slijedi u Rotterdamu, a sve počinje danas, utakmicom hrvatske nogometne reprezentacije.

‘‘Vatreni‘‘ od 20:45h nastupaju u polufinalu Uefine Lige nacija, a protivnik će im biti domaćin Nizozemska. Iako su Nizozemci domaćini, naša reprezentacija također će uživati veliku podršku, a svoj obol dao je i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat.

Plaza je jučer najavio kako je priredio iznenađenje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i poručio je svima da gledaju u nebo između 16 i 18 sati. Mnogi su se pitali što će se točno dogoditi, a odgovor smo danas i dobili.

Plazibat je unajmio avion koji je letio iznad Rotterdama s izvješenim natpisom na kojem je pisalo ‘‘Ajmo, Vatreni! Antonio Plazibat!‘‘. Brojni hrvatski navijači zabilježili su ovaj trenutak i razne fotografije i videozapisi prokružili su društvenim mrežama.

Hrvatski kickboksač ovime je samo dodatno pridobio podršku navijača, a ne sumnjamo da će ju osjetiti u subotu navečer. Naime, Antonio također ovaj tjedna nastupa u Rotterdamu, a u subotu ga čeka jako važan meč na Glory: Collision 5 eventu. Plazibat će se boriti za titulu privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, a protivnik će mu biti Kevin Tariq Osaro.

Nigerijac i Plazibat ujedno i predvode spektakularni Gloryjev event, a Rotterdam Ahoy dvorana ugostit će taj spektakl. Preko 15 tisuća ljudi stane u tu dvoranu, a očekuje se velik broj hrvatskih navijača.

Porazi li naša nogometna reprezentacija Nizozemsku u večerašnjem polufinalu, u nedjelju ih čeka finalni okršaj protiv boljeg iz susreta Italije i Španjolske. Finale bi se također trebalo održati u Rotterdamu, a nadamo se da će Antonio Plazibat imati priliku pogledati našu reprezentaciju u finalu te da će se na utakmici pojaviti sa statusom privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Linker
02. svibanj 2024 10:48