Regija

Antonio Plazibat se nakon poraza pojavio na finalu UEFA Lige nacija, družio se s mnogobrojnim navijačkim pukom

Rotterdam, 170623.
Ahoy Arena.
Borba izmedju Antonia Plazibata i Tariq Osaro

 ANTE CIZMIC
Na kraju je hrvatskim navijačima Nizozemska ostala u lošem sjećanju

Antonio Plazibat bez ikakve sumnje jedan je od najomiljenijih hrvatskih boraca u posljednjih nekoliko godina. Teškaš iz Solina kroz posljednjih par godina pridobio je velik broj fanova, kako svojim nastupima i spektakularnim nokautima, tako i osobnošću koju prezentira izvan kaveza.

Još od 2019. godine Plazibat nas uveseljava pobjedama u Gloryju, najjačoj kickboksačkoj organizaciji, a svaki njegov meč ponudio je veliko uzbuđenje. Nekad se radilo o pravim ratovima unutar ringa, a često smo gledali i kompletnu dominaciju koja bi završila brutalnim nokautom u režiji hrvatskog teškaša.

Nažalost, to nije bio slučaj u subotu kada ga je u meču za privremeni pojas Gloryjeve teške kategorije nokautirao Nigerijac Tariq Osaro te prekinuo vrhunski niz Solinjanina. Ipak, Plazibata ta povreda i poraz nisu spriječili da ode podržati hrvatsku nogometnu reprezentaciju u finalu UEFA Lige nacija u nedjelju. Njegova zaručnica, Martina Dulčić, na svom je Instagram Storyju podijelila kako se Plazibat slika i druži s hrvatskim navijačima, kojih je na Feyenoordovom stadionu De Kuip bilo gotovo 30.000.

image

Antonio Plazibat se druzi s hrvatskim navijacima na stadionu De Kuip

SCREENSHOT (INSTAGRAM, @ANTONIOPLAZIBAT/@MARTINADULCIC)

Nažalost, na kraju će Nizozemska, bar iz ovog ciklusa ostati u lošem sjećanju hrvatskim navijačima jer su Vatreni izgubili od Španjolske nakon izvođenja kaznenih udaraca. Bruno Petković i Lovro Majer nažalost nisu realizirali svoje jedanaesterce te je prekinut niz od četiri pobjede Vatrenih nakon penala, pišu Sportske novosti.

Linker
29. travanj 2024 23:15