Regija

Antun Račić morao otkazati meč za pojas, poslušajte što je rekao u priopćenju za Oktagon! Oglasio se i njegov nesuđeni protivnik

Antun Racic

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, @ANTUNRACICMMA)
Srećom, ne treba na operaciju

Najbolji hrvatski bantamaš Antun Račić nedavno je potpisao ugovor s Oktagonom, a nije dugo čekao na debi. Bivši KSW-ov prvak bantam kategorije uspješno je debitirao u Oktagonu i tehničkim nokautom porazio je Brazilca Nuna Costu (15-4-1).

Odmah nakon završetka borbe, u ring je ušao aktualni Oktagonov prvak bantam kategorije Jonas Magard te odradio sučeljavanje s Račićem i dogovorena je borba za pojas 28. srpnja (sedmi mjesec). Nažalost, od toga za sada neće biti ništa.

Naime, danas je izašlo priopćenje organizacije, to jest video u kojem se Račić obraća fanovima te je rekao da ima problema s ligamentima desnog koljena. Srećom, ne treba na operaciju, ali oporavak će trajati oko mjesec i pol dana, što nije dovoljno da se može spremiti za meč pa će neki drugi put morati napasti pojas. Pogledajte sve što je rekao u videu ispod.

U komentarima se oglasio i Magard koji očito nije zadovoljan raspletom događaja te je jednostavno napisao: ‘Party Killer!‘ aludirajući na Račićev nadimak.

image

Magard Party Killer

SCREENSHOT (INSTAGRAM, @OKTAGONMMA)

Ovim putem Antunu želimo što brži oporavak i povratak u kavez, a naposljetku i detroniziranje aktualnog prvaka.

Linker
28. travanj 2024 06:08