Regija

Arijan Gorički najavio sljedeću borbu i otkrio protivnika: ‘Favorit sam, ali ga ne smijem podcijeniti‘

Arijan Gorički

 ARIJAN GORICKI Arijan Gorički
Borba će se održati iduće subote, 8.10. u Njemačkoj

Nedavno smo pisali kako se hrvatski boksač Arijan Gorčki vratio iz Padove gdje je sparirao sa europskim prvakom u super bantam kategoriji, Lucom Rigoldijem. Spomenuo je ‘Archie‘ tada kako se ime protivnika još ne zna, ali danas je rekao kako su organizatori napokon uspjeli pronaći nekog odgovarajućeg.

‘‘Protivnik je Gruzijac Giorgi Gachechiladze. Nažalost, svi protivnici kojima smo ponudili borbu su odbili pa smo se morali zadovoljiti sa iskusnim Gachechiladzeom. Gachechiladze je iskusni boksač, kao profesionalac ima 62 borbe, iznimno je jak i nezgodan kao protivnik.

Iako sam u ovoj borbi favorit, ne smijem podcijeniti protivnika.

Zadnju borbu sam imao 18.06. kada sam tehničkim nokautom u 8.rundi pobijedio talijanskog prvaka Suata Lazea. Zbog puknuća šake na zadnjoj borbi nisam bio u mogućnosti imati borbu prije što bi volio jer bi imao više vremena za odmor prije velike borbe u prosincu.

Borba se održava u Tuebingenu, Baden-Wurttembergu, gdje živi velika populacija Hrvata. Ovo će biti moja prva glavna borba u Njemačkoj, te se radujem velikom odazivu hrvatskog stanovništva‘‘, rekao je Arijan prilikom najave idućeg meča.

Borba će se održati u perolakoj kategoriji, a datum je 8.10. Kao što je i Arijan sam rekao, lokacija je Hermann-Hepper-Halle, Tuebingen, u Njemačkoj. Dakle radi se o idućoj suboti, a prijenos ćete moći pratiti na platformi Fight24.tv s početkom u 20:00 sati.

Linker
25. travanj 2024 13:21