Regija

Arijan Gorički se vratio iz Padove gdje se spremao sa europskim prvakom za skorašnji meč

Gorički

 ARIJAN GORICKI Arijan Goricki
Pročitajte nešto više detalja o Arijanovim pripremama za meč sljedećeg mjeseca

Hrvatski boksač perolake kategorije Arijan Gorički jučer se vratio iz Padove gdje je odrađivao sparinge za svoj skorašnji meč. Arijan nam je ukratko ispričao kako je bilo, s kim je sparirao, a otkrio nam je i kada će ponovno ući u ring.

Arijan se posljednji puta borio u šestom mjesecu, a na zagrebačkom Velesajmu pobijedio je Suata Lazea tehničkim nokautom. Ove godine se borio još jednom i to u trećem mjesecu kada je išao u njemački Wuppertal gdje je pobijedio Jabu Memishishija.

Arijan je ispričao da je sparirao sa europskim prvakom u super bantam kategoriji, Lucom Rigoldijem. Rekao je kako su pripreme i sparinzi bili odlični i vrlo intenzivni, a neke detalje sa sparinga, naravno nije htio otkrivati. Inače, Rigoldi je u svojoj karijeri odradio 29 profesionalnih mečeva, od kojih je samo dva izgubio. Posljednji puta ga je porazio Gamal Yafai pred domaćom publikom u Milanu.

image

Sparing Gorički 1

ARIJAN GORICKI Arijan Goricki

Arijan je prema BoxRecovoj ljestvici 242., a svoju profesionalnu karijeru je započeo još 2017. godine, a ostvario je dvanaest pobjeda i jedan poraz. Izgubio je jedino od Valeriija Romanenia, ali poraz je odmah u sljedećem meču osvetio.

image

Sparing Gorički 2

ARIJAN GORICKI Arijan Goricki

Arijan je otrkio da će sljedeću borbu imati 8. listopada (deseti mjesec) u Hermann-Hepper-Halli, u Tuebingenu u Njemačkoj. Kaže da protivnik još nije poznat i da su organizatori u potrazi jer je par protivnika već otkazalo.

Tko god bio, Arijanu želimo da uspješno odradi svoj nadolazeći nastup te se nadamo da će sljedećega mjeseca upisati i trinaestu pobjedu u karijeri.

Linker
19. travanj 2024 21:57