Regija

Kakav meč na FNC-u 13! Vraća se neuništivi Ivica Trušček, a protivnik će mu biti sjajni srpski velteraš

Ivica Trušček i Jovan Marjanović

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, FNC)
Ovo će biti dvoboj koji ne smijemo propustiti

Nakon ponekih objavljenih mečeva za FNC 13 priredbu u Beogradu, počeli su stizati komentari fanova da ta određena uparivanja nisu dostojna ovog "eventa". Ipak, danas je objavljena borba koja opravdava svaki cent koji će se utrošiti na karte i PPV: Vraća se Ivica Trušček!

"Terror" (42-38) je spreman za odrađivanje svoje 81. profesionalne borbe, a ispred sebe će imati odličnog protivnika: Riječ je o Jovanu Marjanoviću (7-2)! On je posljednji nastup upisao u kolovozu prošle godine kada je pobijedio Talijana Andreu Marrazza tehničkim nokautom u prvoj rundi (Centurion Fight Championship), a ovo će mu biti debitantski nastup u FNC-u i to pred domaćom publikom.

S druge strane, Trušček se vraća u oktogon nakon FNC 11 priredbe u zagrebačkoj Areni koja se održala ovog svibnja, a tada je podijeljenom odlukom sudaca izgubio od Marka Kisiča. Ovo će mu biti sedmi nastup pod okriljem najjače hrvatske MMA organizacije, a lovit će petu pobjedu.

Uskoro ćete moći pročitati i veliki intervju s Truščekom u kojem je kratko prokomentirao Marjanovića:

"Kad ga vidim, us***m se u gaće, ali pobjeđivao sam i veće i jače borce!"

Prvotno se trebao boriti protiv Aleksandra Jankovića, ali srpski borac nije mogao nastupiti zbog ozljede. Ipak, po mnogima bi ovo trebalo biti još bolje uparivanje, a uvjerit ćemo se u te riječi (ili suprotno) za točno tri tjedna u beogradskom Pioniru.

Linker
05. svibanj 2024 21:01