Regija

Bomba iz Poljske! Darko Stošić predvodit će povratak KSW-a u Češku, borit će se protiv domaćeg teškaša

Darko Stošić

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, DARKO STOšIć)
Tražit će nastavak pobjedničkog niza

Dan prije KSW 85 priredbe, poljska organizacija objavila je da se u desetom mjesecu vraća u Češku, a priredbu će predvoditi ni manje ni više nego Darko Stošić! "Stole" će se vratiti u kavez nakon par mjeseci pauze, a protivnik će mu biti domaća uzdanica, Michal Martinek.

Stošić je posljednji meč odradio sredinom srpnja (sedmi mjesec) kada je na KSW-u 84 u trećoj rundi brutalno nokautirao Stefana Vojčaka te se vratio na pobjednički kolosijek, a taj nokaut možete pogledati OVDJE. Prije toga je poražen na BRAVE-u u Beogradu u drugom mjesecu kada ga je nokautirao Shamil Gaziev, a sad će tražiti treću pobjedu u nizu i šestu ukupno pod okriljem jedne od najjačih europskih MMA promocija.

S druge strane, stajat će Martinek koji ima dva nastupa u KSW-u. U prvom je nastupu svladao Filipa Stawowyja jednoglasnom sudačkom odlukom na KSW-u 71 u lipnju (šesti mjesec) prošle godine da bi onda na KSW-u 75 u listopadu (deseti mjesec) izgubio podijeljenom sudačkom odlukom od Daniela Omielanczuka u borbi gdje je gotovo sigurno pa brutalno pokraden, a sada će tražiti povratak pobjedama na domaćem terenu protiv najboljeg srpskog teškaša.

Potvrđen je i povratak Romana Syzmanskog, a za ostale borbe bismo trebali saznati u narednom periodu. Priredba će se održati 14 .listopada (deseti mjesec) u češkom gradu Trinecu.

Linker
20. svibanj 2024 23:40