Regija

(VIDEO) Teške ‘bombe‘ u rukama! Pogledajte kako je Darko Stošić ‘zaledio‘ slovačkog gorostasa

Darko Stošić

 Screenshot/Twitter/KSW
U trenucima kad je djelovalo kao da voda sve više ide na Vojčekov mlin, srpski ga je teškaš pogodio s dva brutalna desna krošea - i tu je priči bio kraj

Na KSW priredbi održanoj u Poslat Plus Areni u poljskom gradu Gdyniji, najbolji srpski teškaš Darko Stošić svladao je nezgodnog Slovaka Stefana Vojčaka i upisao tako 18. pobjedu u profesionalnoj karijeri, petu pod okriljem najjače europske MMA organizacije. Vojčak je do okršaja sa Stošićem bio neporažen, imao je omjer 6-0, a da to nije slučajno pokazao je u subotnjem meču.

"Mutant" je visok 196 centimetara i 120 kilograma težak borac, a unatoč tome, vrlo je fluidan i "lagan" na nogama. Svojim je kretnjama i pravovremenim udarcima predstavljao Stošiću ozbiljan izazov tijekom borbe, a u nekim je trenucima čak i preuzimao inicijativu, te djelovao okretnije i svježije. Darko je, ipak, u drugoj minuti i 34 sekundi treće runde uspio pronaći rješenje za svog protivnika. U trenucima kad je djelovalo kao da voda sve više ide na Vojčekov mlin, Stošić ga je pogodio brutalnim desnim krošeom. Slovački je div zateturao i već na nogama djelovao kao da spava, a onda je na njegovu bradu odsjela još jedna Darkova "bomba" za potpunu kapitulaciju. Kako je cijela situacija točno izgledala pogledajte u videozapisu koji slijedi.

Linker
28. travanj 2024 15:58