Regija

Borba Damira Hadžovića i Yancyja Medeirosa dobila novi datum održavanja

Damir Hadžović
 screenshot
Izuzetno bitna borba za ‘Bosnian Bombera‘ brzo je ugovorena u novi termin

Damir Hadžović i Yancy Medeiros trebali su održati borbu UFC-ove lake kategorije na posljednje održanoj UFC priredbi, 22. svibnja u APEX kompleksu. Ipak, samo par sati prije početka programa, ista je otkazana, budući da je Hadžovićev posljednji COVID-19 test bio pozitivan.

Medeirosu naravno u tako kratkom vremenu nije pronađen novi protivnik, nego je bilo jasno da će borba biti ugovorena za neki novi datum, ali da će isto tako sve ovisiti o Hadžovićevom zdravstvenom stanju. Kako ono zapravo nije bilo ugroženo, borba je ugovorena za prvi slobodan termin, što je svakako opcija najbolja za obojicu.

Tako će svoje mjesto naći 26. lipnja na UFC Fight Night 190 priredbi, predvođenoj teškaškom borbom Ciryla Ganea i Alexandra Volkova.

Oba borca ispred sebe imaju imperativ pobjede. Hadžović nakon neugodna dva poraza, dok ih je iskusni Medeiros spojio čak tri. Četvrti mu možda ne bi bio toleriran unatoč činjenici da se radi o atraktivnom borcu čiji nastupi često pršte uzbuđenjem. Naravno, ne mora značiti niti da Hadžoviću treći poraz u nizu donosi otkaz, no za njegovo dobro je najbolje da borbi s tom mišlju pristupa.

Kao i svi Fight Nightovi u posljednji godinu dana, i ovaj će se održati unutar UFC-ovog APEX kompleksa, bez prisutnih gledatelja.

Linker
25. travanj 2024 13:31