Regija

BORILAČKI TJEDAN: Brave konačno dolazi u Beograd, nastupa nekoliko poznatih regionalnih imena

Brave 69

 Instagram, Bravemmaf
Iako nas očekuje nešto slabiji borilački vikend, Brave-ova priredba u Beogradu je nešto što će zaokupiti pažnju fanova

Nakon prošlotjednog nešto bogatijeg borilačkog vikenda, ovog tjedna nas čeka nešto malo manje bogat. Tu su svejedno dvije priredbe koje svakako vrijedi ispratiti, a više o njima možete pročitati u nastavku:

BRAVE CF 69

Napokon je došao i taj tjedan! Brave napokon dolazi u Beograd, a na priredbi će nastupiti nekoliko jako dobrih imena. Aleksandar Ilić će pred domaćom publikom ići na nezgodnog Poljaka Marcina Naruszczka, a Darko Stošić na neporaženog Shamila Gazieva. Osim toga, fanove će zasigurno zainteresirati regionalni okršaj između Patrika Čelića i Aleksandra Terzića. Nekoliko domaćih boraca je nažalost otkazalo nastupe, a među njima je i Denis Jurakić. Također, pomalo je nejasno zašto dva strana borca predvode event u Beogradu, dok su na istom ‘‘cardu‘‘ imena poput Ilića i Stošića.

GDJE: Štark Arena, Beograd

KAD: U subotu, 18.2. u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC Fight Night 219 – Andrade vs. Blanchfield

Iako se na prvu čini kao jako slab event, ipak postoji nekoliko borbi koje svakako vrijedi ispratiti. Originalno se bivša izazivačica Taila Santos trebala boriti u glavnoj borbi večeri, no iz borbe se povukla te je uskočila Jessica Andrade. Jim Miller nastupit će protiv Alexandera Hernandeza, Ovince St. Preux protiv Philipea Linsa, a od poznatijih imena tu su još i William Knight i Jordan Wright.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U subotu, 18.2 u 22:00. Glavni dio počinje u noći na nedjelju (19.2.) u 1:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 17:17