Regija

Denis Jurakić otkazao je nastup na Braveu: ‘Ne želim da opet prozivate mene i Icka‘

Denis Jurakić

 Instagram (denis Jurakić)
27-godišnj srpski borac perolake kategorije ozlijedio se tjedan dana uoči borbe

Nažalost, Brave CF 69 event koji se održava sljedeći vikend u Beogradu ostao je uskraćen za jednu vrlo zanimljivu borbu. Talentirani srpski borac Denis Jurakić (2-2-0) neće nastupiti zbog ozljede ključne kosti.

Jurakić se trebao boriti protiv borca iz Saudijske Arabije, Abdullaha Al-Qahtanija (5-1-0), ali danas je putem Instagrama obavijestio svoje fanove da se ozlijedio i nastup je gotovo pa definitivno otkazao.

‘‘Samo da vam javim, trenutno sam na hitnoj. Ispala mi je ključna kost, a da se ne dogodi kao prošli put i da prozivate mene i Icka (Ivana Đorđevića) jer se borim ozlijeđen, najvjerojatnije ću ovaj put odustati od borbe.‘‘, rekao je Jurakić putem ‘‘storyja‘‘ na Instagramu.

Jurakić se u svojoj izjavi referirao zapravo i na svoj prošli meč. Denis je u devetom mjesecu prošle godine izgubio od Nejca Preložnika na FNC 7 eventu, a nakon borbe on i njegov trener otkrili su da je Jurakić u borbu ušao s ozljedom koja ga je onemogućila da pruži najbolje od sebe.

Denis Jurakić inače je osvajač druge sezone FNC Armagedona u perolakoj kategoriji, ali profesionalnu karijeru nije započeo na najbolji način. Nakon četiri profesionalne borbe njegov uspjeh je polovičan. Meč protiv Samuela Barka na FCR 11 eventu izgubio je više nego kontroverznom odlukom sudaca, a jako tijesan bio je i poraz podijeljenom sudačkom odlukom u meču protiv Preložnika.

Trebao je Jurakić tražiti povratak pobjedama protiv Al-Qahtanija, ali ozljeda ga je spriječila u tome. Nadamo se da se ne radi o nečem težem i da će Denis što prije natrag u kavez.

Linker
21. travanj 2024 08:54